Trgovina
Vaša košarica

Nasaleze mint, pršilo za nos

Nasaleze mint, pršilo za nos Alergije
Nasaleze mint, pršilo za nos
Nasaleze mint, pršilo za nos deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno no..
Izbrano pakiranje:
500mg
Proizvajalec: Naturamedica
9.21€
Brez DDV: 8.41€
 • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabenos, sluznica
Simptom/Problemkihanje , izcedek iz nosu , nahod , alergija
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidekihanje , izcedek iz nosu , nahod , alergija, mint

Nasaleze mint, pršilo za nos deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka, zato ne pride do alergijske reakcije. Po vpihu se ga v nosu ne čuti, iz nosa ne kaplja, aroma pa se hitro razdiši. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred solzenjem in srbenjem oči. Klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos. Nasaleze Mint deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali).

Plastenko pred uporabo vedno pretresite! Med uporabo jo držite v pokončnem položaju!

 • Odločno s prsti stisnite plastenko Nasaleze stran od sebe tako, da vsebina pihne v zrak. S stiskom določite idealni odmerek. To je cca. 5 cm oblaček prahu.
 • Nežno se useknite.
 • Izdihnite.
 • S prstom zatisnite eno nosnico.
 • V drugo nosnico vstavite šobo plastenke Nasaleze.
 • Odločno s prsti stisnite plastenko, da enkrat vpihnete prašek v nos.
 • Počakajte dve sekundi in potem nežno vdihnite, da prašek doseže nosne prehode. Ponovite korake od 3 do 7 pri drugi nosnici.
 • Nasaleze uporabite 3 x dnevno, oz. večkrat, če je potrebno. Nasaleze je naraven izdelek, ki ne vsebuje aktivnih učinkovin. Bistvo njegove učinkovitosti je v tem, da vzdržujemo stalno zaščitno plast v obliki gela (ki se tvori iz prahu) po površini znotraj nosu. Ta plast ujame vdihnjene alergene in jih onemogoči.
 • Uporabite Nasaleze preden greste na območje, kjer je pričakovati alergene v zraku, npr. v naravo, v prašne prostore ali pred stikom z živalmi.
 • Ne pozabite ga uporabiti vsakokrat potem, ko se useknete.

500 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta. Medicinski pripomoček.

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih. Ne uporabljajte sočasno z drugimi nosnimi pršili, saj se lahko zmanjša učinkovitost izdelka. Izdelka naj ne uporabljajo otroci, ki so nagnjeni h krvavitvam iz nosu.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje