Trgovina
Vaša košarica

Natura Femina by Ellen, super higienski tamponi

Natura Femina by Ellen, super higienski tamponi Pripomočki in zaščita
Natura Femina by Ellen, super higienski tamponi
Natura Femina by Ellen, super higienski tamponi so zanesljiva zaščita v času menstruacije in so primerni za dneve s srednjo do močno krvavitvijo. Tamp..
Izbrano pakiranje:
14 tamponov
Proizvajalec: Elen Ab
9.18€
Brez DDV: 7.53€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikatamponi
Mesto uporabenožnica
Simptom/Problemmenstruacija, izcedek iz nožnice
Ciljna skupinastarejši, odrasli, ženske, otroci, nosečnice
Ključne besideprobiotiki, tamponi, menstruacija, zaščita
Natura Femina by Ellen, super higienski tamponi so zanesljiva zaščita v času menstruacije in so primerni za dneve s srednjo do močno krvavitvijo. Tamponi Natura Femina by ellen® vsebujejo probiotike, ki so naravno prisotni v zdravi nožnici in ščitijo nožnično mikrofloro, vzdržujejo njeno pH vrednost ter zmanjšajo neprijetnosti kot so srbenje, draženje, povečan izcedek in neprijeten vonj. 

Ženske pogosto trpijo zaradi neravnovesja v nožnični mikroflori in so podvržene okužbam, kot so bakterijska vaginoza in glivična kandidiaza. Dejavniki, ki običajno povzročajo nožnično neravnovesje in posledično zmanjšano število laktobacilov, so:
  • zdravljenje z antibiotiki,
  • hormonske spremembe (kontracepcija, nosečnost, menopavza …),
  • pretirana oz. neustrezna higiena,
  • spolna aktivnost,
  • nošenje sintetičnega perila in higienskih vložkov iz umetnih materialov,
  • pogosto kopanje v bazenih,
  • stres.

Sedaj lahko na naraven način vzpostavite ravnovesje in ohranite zdravo nožnico. Človeško telo (ustna in trebušna votlina, črevesje, nožnica) je naravno poseljeno z mikroorganizmi, ki ščitijo telo pred povzročitelji infekcij in bolezni. Te za zdravje koristne mikroorganizme (laktobacile) z drugo besedo imenujemo probiotiki. Če jih telesu dostavimo v zadostni količini, pomagajo krepiti naravno telesno obrambo. V času menstruacije se pH vrednost v nožnici zviša, kar ima za posledico zmanjšanje števila laktobacilov. Manjša koncentracija laktobacilov lahko povzroci neravnovesje v nožnični mikroflori, s cimer se poveča možnost za razrast patogenih mikroorganizmov, ki povečujejo verjetnost nastanka urogenitalnih (uroloških in ginekoloških) infekcij.

S pomočjo vnosa laktobacilov direktno v nožnico je mogoce na naraven način vzpostaviti in ohraniti zdravo nožnično mikrofloro. Tamponi Natura Femina by ellen® vsebujejo probiotike, ki so naravno prisotni v zdravi nožnici in tako koristni za ohranjanje zdrave mikroflore. Tamponi s probiotiki Natura Femina by ellen® delujejo v času menstruacije, ko zaradi krvavitve ni možno uporabljati drugih sredstev.

Tamponi s probiotiki Natura Femina by ellen® imajo dvojno funkcijo:

1. PROBIOTIK: vzdržuje pH vrednost v nožnici, ščiti nožnično mikrofloro, zmanjša neprijetnosti in simptome, kot so srbenje, draženje, povečan izcedek, neprijeten vonj;

2. TAMPON: zanesljiva higienska zaščita v času menstruacije.

Nasveti za uporabo:
- Za doseganje optimalnega učnka je priporočjivo uporabiti 3 tampone Natura Femina by ellen® na dan, 3 dni v času menstruacije, vsaj 3 zaporedne menstrualne cikle.
- Tampon Natura Femina by ellen® naj bo vstavljen minimalno 90 minut, da se v celoti prepoji in doseže telesno temperaturo. S tem bo omogočeno želeno delovanje probiotikov.
- Tampone Natura Femina by ellen® uporabljate samo med menstruacijo.
-  Tampone s probiotiki Natura Femina by ellen® lahko kombinirate z običajnimi higienskimi izdelki (npr. tamponi ali vložki Natura Femina).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje