Trgovina
Vaša košarica

Natura Femina Organic, ščitniki perila

Natura Femina Organic, ščitniki perila Pripomočki in zaščita
Natura Femina Organic, ščitniki perila
Natura Femina Organic, ščitniki perila iz 100 % certificiranrga organskega bombaža v razgradljivi embalaži vsakodnevno uporabo ob šibki menstruaciji, ..
Izbrano pakiranje:
24 ščitnikov
Proizvajalec: Tosama
5.18€
Brez DDV: 4.25€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikavložki
Mesto uporabenožnicaa
Simptom/Problemmenstruacija, izcedek iz nožnice
Ciljna skupinastarejši, odrasli, ženska, otroci, nosečnice
Ključne besideperilo, vložki, menstruacija, beli tok, bombaž, alergija, vnetje, sbečica
Natura Femina Organic, ščitniki perila iz 100 % certificiranrga organskega bombaža v razgradljivi embalaži vsakodnevno uporabo ob šibki menstruaciji, belem toku ali ob sočasni uporabi higienskih tamponov. Več kot 80 % žensk je občutljivih na stik s plastiko in sintetičnimi materiali, zato raje uporabljajo bombaž.* Že v prvem mesecu uporabe boste občutile prednosti bombaža.

Naravna sestava vložka iz 100% čistega organskega bombaža nudi nežnost, mehkobo, zračnost, vpojnost in je kompatibilna s pH kože zato je prijazna koži. Izdelki so dermatološko testirani, omogočajo dihanje kože, ustrezajo fiziološki vrednosti pH, preprečujejo iritacije in dokazano omilijo simptome vnetij, alergij in neprijetne srbečice. Izdelki ne vsebujejo klora, parfumov in super vpojnih kemičnih praškov, zato so primerni tudi za vsakodnevno uporabo pri najobčutljivejših ženskah. Bombažni dnevni ščitniki perila so posamično pakirani v biorazgradljive in kompostirne folije in zato zelo prijazne okolju. Linija Natura Femina Organic je izdelana za ženske, ki imajo visoka merila pri izbiri zaveznika zase in okolje. V

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje