Trgovina
Vaša košarica

Nepro LP, vanilija

Nepro LP, vanilija Prehrana in dopolnila
Nepro LP, vanilija
Nepro LP, vanilija. Za dietetsko uravnavanje bolnikov, ki imajo kronično bolezen ledvic in niso na dializi. Zaperoralno uporabo in za hranjenje po ..
Izbrano pakiranje:
220 ml
Proizvajalec: Abbott
4.13€
Brez DDV: 3.77€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikanapitek
Simptom/Problemdieta, apetit
Ključne besidehrana

Nepro LP, vanilija. Za dietetsko uravnavanje bolnikov, ki imajo kronično bolezen ledvic in niso na dializi. Zaperoralno uporabo in za hranjenje po sondi. Vsebuje zmanjšano vsebnost proteinov.Nepro LP je visokokalorična prehrana, ki vsebuje zmanjšan delež proteinov in zmanjšano koncentracijo kalija v primerjavi s standardnimi formulami za enteralna živila.

Uporaba:Nepro LP je pripravljen za uporabo. Dobro pretresite. Neodprto embalažo shranjujte pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite živilo pokrito v hladilniku in uporabite v roku 24 ur.Pomembno obvestilo:Nepro LP je primeren kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani in se uporablja samo pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primernen za osebe z galaktozemijo. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo.      

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje