Trgovina
Vaša košarica

Nexcare ColdHot mini, obkladek

Nexcare ColdHot mini, obkladek Pripomočki in zaščita
Nexcare ColdHot mini, obkladek
Nexcare ColdHot mini, obkladek je naravna moč hladno/tople terapije s pomočjo gelne blazinice, vam na preprost način omogoča izkoristiti moč toplote o..
Izbrano pakiranje:
1 obkladek
Proizvajalec: 3m
7.20€
Brez DDV: 5.90€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapovoj
Mesto uporabesklepi, roke, noge, telo
Simptom/Problembolečina, oteklina, poškodba
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidešport, mišice, poškodba, bolečina, oteklina

Nexcare ColdHot mini, obkladek je naravna moč hladno/tople terapije s pomočjo gelne blazinice, vam na preprost način omogoča izkoristiti moč toplote oziroma mraza. Mokre vrečke z ledom ali termoforji, ki puščajo, so preteklost. Blazinica je vir varnega in lahko dostopnega blaženja s toplotnim ali hladilnim učinkom, brez dodatnih farmacevtskih učinkov.

  • Vsebina :  1  gel vrečka velikosti 10 x 10 cm za večkratno uporabo,  1 ovojna vrečka. 
Samo za zunanjo uporabo.
  • HLADNA TERAPIJA: Hladna terapija lajša bolečine, zmanjšuje otekline in pripomore k hitrejšemu zdravljenju. Hladne obkladke priporočamo pri akutnih poškodbah, kot so zvini in nategi, pri oteklinah, zobobolu, glavobolu in migreni, udarcih in podpludbah, krvavitvah iz nosu, pikih žuželk.
  • TOPLA TERAPIJA: Topla terapija sprošča mišično napetost in lajša bolečine. Tople obkladke priporočamo pri zdravljenju kroničnih mišično-skeletnih bolečinah (vendar brez znakov ventja), pri revmatizmu, artritisu, bolečinah v vratnih, ramenskih mišicah, bolečinah v hrbtu, menstrualnih bolečinah, pri mišični napetosti zaradi stresa in slabe drže, za segrevanje telesa.

Navodila za hladno terapijo: Hlajenje priporočamo prvih 48 ur po poškodbi. Za učinkovito hlajenje naj bo vrečka v zamrzovalniku najmanj 2 uri pred uporabo.  Pred namestitvijo jo vložite v priloženo ovojno vrečko ali krpo. Na mesto bolečine jo namestite za največ 20 minut. Postopek lahko večkrat ponovite z 20 minutnimi presledki. V primeru, da vam hlajenje postane neprijetno, vrečko takoj odstranite. (Gel vrečko lahko hladite tudi v hladilniku, vendar je hlajenje temu primerno manj intenzivno.)

Navodila za toplo terapijo: Na štedilniku pogrejte vodo do vretja, jo odstavite in vanjo položite Nexcare mini vrečko. Vrečko pustite v vodi  4-5 minut, nato jo vzemite iz vode in jo pregnetite. Če se vam po tem še ne zdi dovolj topla, jo položite v vodo še za nekaj minut. Ko je gel vrečka dovolj topla, jo obrišite s suho krpo in jo položite v priloženo ovojno vrečko. Mini ColdHot NI primeren za segrevanje v mikrovalovni pečici! Segreto vrečko namestite na prizadeto mesto za toliko časa, kot vam je udobno. Ko vrečka doseže sobno temperaturo, jo ponovno segrejte.

Previdnost: Gel vrečko ColdHot pred uporavo vedno zavijte v ovojno vrečko ali krpo, ne nameščajte jo direktno na kožo. Poškodovane vrečke ne uporabljajte,  vrečko lahko odvržete med običajne hišne odpadke. V primeru, da imate bolno srce ali ožilje, če ste diabetik, se pred uporabo ColdHot terapije posvetujte z osebnim zdravnikom. Pri motnji zaznavanja toplote bodite pri uporabi previdni.

Navodila za vzdrževanje:  Gel vrečko ročno perete z blagim detergentom. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali drugih topil.


Vsebina vrečke: 1,2 propandiol (propil glikol), karboksimetilceluloza, barva, grenčilo, voda. Gel je 99% biorazgradljiv in ni toksičen.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje