Trgovina
Vaša košarica

Nisita, mazilo

Nisita, mazilo Pripomočki in zaščita
Nisita, mazilo
Nisita mazilo je primerno tako za odrasle kot za otroke in dojenčke. Uporablja se ga za vlaženje suhe nosne sluznice ter za zagotavljanje nosne hig..
Izbrano pakiranje:
10 g
Proizvajalec: Engelhard
4.64€
Brez DDV: 4.24€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika mazilo
Mesto uporabe sluznica, nos
Simptom/Problem draženje, prehlad, vnetje
Ciljna skupina otroci, dojenček, odrasli
Ključne beside higiena, draženje, prehlad, vnetje, vlaženje

Nisita mazilo je primerno tako za odrasle kot za otroke in dojenčke. Uporablja se ga za vlaženje suhe nosne sluznice ter za zagotavljanje nosne higiene. Mazilo Nisita lahko uporabljate dlje časa, če se vam stanje po 14 dnevih ne izboljša vseeno obiščite svojega zdravnika.

Večkrat dnevno nanesite v vsako nosnico približno 1 cm mazila.
Vrh tube vstavite kar se da globoko v nosnico, iztisnite nekaj mazila in nato masirajte nosnico od zunaj. S tem boste enakomerno nanesli mazilo na nosno sluznico. Mazilo lahko previdno nanesete na nosno sluznico tudi z uporabo vatiranih palčk. Mazilo nanašajte večkrat dnevno, predvsem pa preden ležete k nočnemu počitku. Iz higienskih razlogov in za preprečevanje okužbe naj bi vsako tubo uporabljala le ena oseba. Po uporabi vrh tube očistite. Mazilo hranite na suhem.
 

V 100 g mazila je 2,8 g natrijevega klorida in 7,2 g natrijevega hidrogenkarbonata. Ostale sestavine: lanolinski alkoholi, limonino olje, beli vazelin, trigliceridi, gost parafin in cetostearilni alkoho

Nisita mazilo vsebuje kot podlago mešanico tekočih in trdih masti, ki se v primeru, da mazila ne shranimo pravilno, deloma posamezno izločajo. Ob tem se pri iztiskanju tube najprej pojavi nekaj olja, kar pa ne vpliva na delovanje mazila. Tudi manjši zračni mehurčki, ki se pojavijo ob iztiskanju tube in so nastali ob polnjenju mazila v tubo, ne vplivajo na delovanje in polnjeno količino mazila.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje