Trgovina
Vaša košarica

Nozovent Classic, nosni vstavek za lažje dihanje

Nozovent Classic, nosni vstavek za lažje dihanje Pripomočki in zaščita
Nozovent Classic, nosni vstavek za lažje dihanje
Nozovent Classic – pripomoček v obliki metuljčka za lažje dihanje skozi nos vzrok za smrčanje so pogosto zožitve dihalnih poti. Večinoma sta prizad..
Izbrano pakiranje:
1 vstavek
Proizvajalec: Pharmacure
10.62€
Brez DDV: 8.71€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Ključne besidepripomoček

Nozovent Classic – pripomoček v obliki metuljčka za lažje dihanje skozi nos vzrok za smrčanje so pogosto zožitve dihalnih poti. Večinoma sta prizadeti obe spodnji nosni školjki v obeh nosnicah. Za razširitev nosnic vam svetujemo uporabo pripomočka NOZOVENT. Nozovent pripomoček širi najožje območje v mehkem tkivu v nosnem kanalu. Fiziološki učinek dihanja skozi nos je z njim olajšan. Izboljša oksigenacijo pljuč in s tem posledično zmanjša smrčanje, kar Izboljša kakovost spanja. Zasnovan je iz varne, higienske prožne plastike (poliesteramid).  

Kako učinkuje?
Nozovent Classic je pripomoček , ki nežno razširi in odmaši nosnici na najožjih predelih in omogoči do 50 % lažji in večji pretok zraka. To nam omogoča lažje dihanje skozi nos in posledično zmanjša smrčanje. Zasnovan je iz varne, higienske prožne plastike (poliesteramid). Nozovent Classic širi najožje območje v mehkem tkivu v nosnem kanalu. Fiziološki učinek dihanja skozi nos je z njim olajšan. Izboljša oksigenacijo pljuč in s tem posledično utiša smrčanje kar zboljša kakovost spanja.  

Priporočamo:
Ljudem, ki se spopadajo s smrčanjem, alergikom, aktivnim športnikom kot so naprimer: tekači, kolesarji in ljudem, ki imajo težave s suho sluznico in posledično oteženo dihanje skozi nos.  

Učinek:
Nozovent Classic širi najožje območje v mehkem tkivu v nosnem kanalu. Fiziološki učinek dihanja skozi nos je z njim olajšan. Izboljša oksigenacijo pljuč in s tem  posledično zmanjša smrčanje. Izboljša kakovost spanja.

Smrčanje se lahko pojavi tudi v kombinaciji z zaustavitvijo dihanja (apneja), ki lahko zmanjša nasičenost kisika in poveča raven ogljikovega dioksida v krvi. Posamezniki, ki trpijo za hudo smrčanje v kombinaciji z zaustavitvami dihanja naj se posvetujejo z zdravnikom. Milejše oblike se lahko blaži z Nozovent Anti-smrčanje razpršilom ali v kombinaciji z Nozovent Classic vstavkom / Nozovent nosnim obližem.

Namestitev:
Pripomoček vstavite tako, da s palcem in kazalcem rahlo stisnete na obeh ovalnih koncih. Pripomoček mora biti obrnjen navzgor in navzven. Odebeljena dela (podobna vozličkom) vstavite vsakega posebej v nosnici, tako da se jima popolnoma prilegata. Odebeljen del mora biti vstavljen v nosnico v celoti in čim višje. Ko imate Nozovent vstavljen, nežno povlecite tisti del pripomočka, ki povezuje oba vozlička, navzdol. Metuljček Nozovent je pravilno nameščen takrat, ko ga je težje izvleci iz nosnic.  

Varna uporaba:
Nekaj časa potrebujemo, da se na tujek nosnici prilagodita, vendar z redno uporabo se pripomočka hitro navadimo. Nozovent nosni vstavek je na voljo v srednji velikosti. Če je potrebno se lahko s škarjicami obrežejo in prilagodijo krilca metuljčka tako, da se popolnoma prilagodijo vsakemu posamezniku . Po uporabi je potrebno nastavek temeljito umiti z vodo in milom. Lahko se sterilizira z vrelo vodo. Nosni vstavek Nozovent je potrebno po treh mesecih redne uporabe zamenjati. Z znanstvenimi raziskavami in kliničnimi študijami je dokazano, da ob uporabi Nozoventa, mnogo ljudi manj smrči. Nekateri celo popolnoma prenehajo. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje