Trgovina
Vaša košarica

Nupo nadomestilo obroka Shake - bela kava

Nupo nadomestilo obroka Shake - bela kava Prehrana in dopolnila
Nupo nadomestilo obroka Shake - bela kava
Nupo nadomestilo obroka Shake - bela kava  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obro..
Izbrano pakiranje:
330 ml
Proizvajalec: Nupo
3.05€
Brez DDV: 2.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikanapitek
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemprekomerna telesna teža, nadomestilo obroka
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedieta, hujšanje, prekomerna telesna teža, nadomestilo obroka

Nupo nadomestilo obroka Shake - bela kava  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane.

Prvovrsten okus bele kave z dodanim kančkom karamele ne bo pustil ravnodušnih niti največjih ljubiteljev kavnih napitkov. Tekstura in gostota napitka je podobna običajnemu mlečnemu shake-u. Kljub temu da je napitek nizkokaloričen, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo. Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja. Zaradi nizke vsebnosti kalorij (211 kcal na tetrapak), lahko Nupo nadomestilo obroka uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok. Priročen navojni zamašek omogoča da tetrapak zapirate.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje