Trgovina
Vaša košarica

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada Prehrana in dopolnila
Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada
Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obrok..
Izbrano pakiranje:
330 ml
Proizvajalec: Nupo
3.05€
Brez DDV: 2.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikanapitek
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemprekomerna telesna teža, nadomestilo obroka
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedopolnilo, prehrana, hujšanje, prekomerna telesna teža, nadomestilo obroka

Nupo nadomestilo obroka Shake - čokolada  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane.

Ne obstaja večja klasika kot čokoladni "milkshake" in Nupo napitek z okusom čokolade vas ne bo razočaral, ko si ga boste zaželeli. Potrudili smo se, da vas bo napitek vedno znova presenetil v njegovi pristnosti. Tekstura in gostota napitka je podobna običajnemu mlečnemu shake-u. Kljub temu da je napitek nizkokaloričen, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo. Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja. Zaradi nizke vsebnosti kalorij (211 kcal na tetrapak), lahko Nupo nadomestilo obroka uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok. Priročen navojni zamašek omogoča da tetrapak zapirate.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje