Trgovina
Vaša košarica

Nupo nadomestilo zajtrka, palačinke

Nupo nadomestilo zajtrka, palačinke Prehrana in dopolnila
Nupo nadomestilo zajtrka, palačinke
Nupo nadomestilo zajtrka, palačinke so živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hran..
Izbrano pakiranje:
60 g
Proizvajalec: Nupo
2.61€
Brez DDV: 2.38€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikaprah
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemprekomerna telesna teža, nadomestilo obroka
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedieta, zajtrk, prekomerna telesna teža, nadomestilo obroka

Nupo nadomestilo zajtrka, palačinke so živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane. S svojim nepozabnim okusom slastnih palačink bo prepričala tudi največje ljubitelje okusnih zajtrkov.

Kljub temu da je ploščica nizkokalorična, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo.  Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja.  Zaradi nizke vsebnosti kalorij (211 kcal na serviranje), lahko Nupo nadomestilo obroka uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje