Trgovina
Vaša košarica

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, hrustljava limona

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, hrustljava limona Prehrana in dopolnila
Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, hrustljava limona
Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, hrustljava limona  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo p..
Izbrano pakiranje:
60 g
Proizvajalec: Nupo
2.35€
Brez DDV: 2.15€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikaploščica
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemprekomerna telesna teža, nadomestilo obroka
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidehujšanje, vitamini, minerali, hrana,prekomerna telesna teža, nadomestilo obroka

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, hrustljava limona  je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane. S svojim nepozabnim okusom bele kave bo ploščica prepričala tudi največje ljubitelje kave.

Kljub temu da je ploščica nizkokalorična, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo.  Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja.  Zaradi nizke vsebnosti kalorij (221 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje