Trgovina
Vaša košarica

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela Prehrana in dopolnila
Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela
Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega..
Izbrano pakiranje:
60 g
Proizvajalec: Nupo
2.35€
Brez DDV: 2.15€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikaploščica
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemprekomerna telesna teža
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidedopolnilo, prehrana, hujšanje, dieta, telesna teža, karamela

Nupo, ploščica za nadomestitev obroka, karamela je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane.

Ob ugrizu v ploščico vas bo presenetila okusna debela plast kremno mehke karamele, ki bi ji jo zavidala marsikatera druga navadna čokoladna ploščica. Za popolno doživetje je ploščica obdana s temnim čokoladnim prelivom. Kljub temu da je ploščica nizkokalorična, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi. Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo. Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja.  Zaradi nizke vsebnosti kalorij (215 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij. V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje