Trgovina
Vaša košarica

Nutrilab Brokoli, kapsule

Nutrilab Brokoli, kapsule Prehrana in dopolnila
Nutrilab Brokoli, kapsule
Nutrilab Brokoli, kapsule vsebuje Brokoli, ki je rastlina visoke biološke vrednosti, ki jo strokovnjaki uvrščajo med prvorazredno zelenjavo. V..
Izbrano pakiranje:
90 kapsul
Proizvajalec: Nutrilab
9.22€
Brez DDV: 8.42€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapsule
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemvitalnost
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska
Ključne besidedopolnilo, vitamini, minerali, vitalnost, odpornost, imunski sistem, brokoli

Nutrilab Brokoli, kapsule vsebuje Brokoli, ki je rastlina visoke biološke vrednosti, ki jo strokovnjaki uvrščajo med prvorazredno zelenjavo. 

V zadnjem času pa mu nutricionisti pripisujejo tudi vedno večji pomen v okviru zdrave in uravnotežene prehrane. Ob pomanjkljivi in neredni prehrani je zato priporočljivo vsaj enkrat do trikrat tedensko uživati prilogo ali solato iz brokolija oziroma si pomagati z uživanjem prehranskih dopolnil. NutriLAB-ove kapsule Brokoli vsebujejo naravni brokoli, dehidriran po napredni, zelo zanimivi tehnološki metodi pazljivega sušenja pri nizkih temperaturah in nizkih tlakih. Brokoli se najprej zamrzne, nato se na isti temperaturi suši pod vakuumom.  Na ta način se ohranijo vse dragocene termolabilne aktivne snovi (vitamini, minerali, proteini, encimi…) ter dodatno ostanejo kemično stabilne ter biološko aktivne za daljši čas. Metoda je draga, dolgotrajna ter energetsko potratna, vendar pa dobimo snov, ki ima praktično enake lastnosti kot osnovno živilo!! Pri NutriLAB-ovem brokoliju je ohranjena bogata naravna hranilna vrednost le-tega. NutriLABov brokoli v kapsulah je čist brokoli, brez kakršnihkoli aditivov (SO2, benzojske kisline ali drugih konzervansov). Je intenzivno zelene barve ter karakterističnega vonja in okusa po brokoliju. 

Priporočeni dnevni vnos: 2 do 6 kapsul Brokoli. 

Sestavine: brokoli v prahu, hidroksi propil metil celuloza (ovojnica kapsule).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje