Trgovina
Vaša košarica

Nutrilab Chitosan, kapsule

Nutrilab Chitosan, kapsule Prehrana in dopolnila
Nutrilab Chitosan, kapsule
Nutrilab Chitosan, kapsule vsebuje Hitozan, ki deluje kot »magnet na maščobe«, jih veže in jih tako z blatom odplakuje iz telesa.  Hitozan ali ..
Izbrano pakiranje:
90 kapsul
Proizvajalec: Nutrilab
10.37€
Brez DDV: 9.47€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem maščobe, teža, holesterol
Ključne beside hujšanje, dopolnilo

Nutrilab Chitosan, kapsule vsebuje Hitozan, ki deluje kot »magnet na maščobe«, jih veže in jih tako z blatom odplakuje iz telesa. 

Hitozan ali chitosan  je naravna snov, pridobljena iz hrustanca morskih lupinarjev (rakov, kozic…). Deluje tako, da nase veže maščobe iz zaužite  hrane še preden se le-te pričnejo presnavljati in tako prepreči njihovo absorpcijo. Ker je hitozan za naše telo praktično neprebavljiv, se nespremenjen izloči iz telesa. 

Sestavine posamezne kapsule: Hitozan
 
Ostale sestavine: koruzni škrob, želatina (ovojnica kapsule)
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Zaradi absorpcije v maščobah topnih vitaminov, odsvetujemo neprekinjeno, daljšo uporabo hitozina (več kot 8 tednov zaporedoma). Uživanje kapsul Chitosan odsvetujemo osebam z alergijo oziroma intoleranco na alergene v školjkah ali drugih lupinarjih, predvsem rakih. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Priporočeni dnevni vnos: Priporočamo, da dnevno zaužijete 2 do 4 kapsul Chitosan

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje