Trgovina
Vaša košarica

Nutrilab Omega 3 1000, kapsule

Nutrilab Omega 3 1000, kapsule Prehrana in dopolnila
Nutrilab Omega 3 1000, kapsule
Nutrilab Omega 3 1000, kapsule vsebuje ribje olje je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, hkrati pa tudi vir dveh esencialnih maščobn..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
Proizvajalec: Nutrilab
5.70€
Brez DDV: 5.21€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapsule
Mesto uporabesrce, možgani, živčevje
Simptom/Problemsrčno- žilne bolezni
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideomega 3, vitamini, minerali, preventiva, omega 3, EPA, DHA, srce, možgani

Nutrilab Omega 3 1000, kapsule vsebuje ribje olje je najbogatejši naravni vir omega 3 maščobnih kislin, hkrati pa tudi vir dveh esencialnih maščobnih kislin EPA in DHA, ki jih naše telo ne more proizvajati samo, zato jih moramo vanj vnesti s hrano. EPA in DHA  imata vlogo pri delovanju srca. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPA in DHA. Za vse, ki ne jedo dovolj rib!

Omega 3 so maščobne kisline, prisotne predvsem v morski hrani, največ pa jih najdemo v olju plavih rib, kot so skuša, tuna, losos in sardele. Ribje olje je najbogatejši naravni vir teh maščobnih kislin, ki jih naše telo na more proizvajati samo, zato jih moramo vanj vnesti s hrano oziroma s pomočjo prehranskih dopolnil. Uživanje maščobnih kislin omega-3 v obliki prehranskih dopolnil priporočamo predvsem osebam z neredno, enolično, močno selektivno, neuravnoteženo in nepolnovredno prehrano

Priporočamo, da dnevno zaužijete 1 kapsulo Omega 3.
Ena kapsula vsebuje 1000 mg ribjega olja (od tega 180 mg EPA in 120 mg DHA) ter 10 mg vitamina E (83% PDV*).        

*PDV-Priporočen dnevni vnos
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje