Trgovina
Vaša košarica

Nutrof Total, kapsule

Nutrof Total, kapsule Prehrana in dopolnila
Nutrof Total, kapsule
Nutrof Total je prehransko dopolnilo, razvito posebej za to, da vašim očem zagotavlja pravilen vnos hranljivih snovi, ki jih potrebujejo za ohranit..
Izbrano pakiranje:
30 kapsul
Proizvajalec: Laboratories Thea
17.41€
Brez DDV: 15.90€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe oči
Ključne beside minerali
Nutrof Total je prehransko dopolnilo, razvito posebej za to, da vašim očem zagotavlja pravilen vnos hranljivih snovi, ki jih potrebujejo za ohranitev zdravja. 
 
• Vsebuje vitamine z antioksidantnimi lastnostmi, minerale, omega 3 maščobne kisline (EPA in DHA), očesu lastne pigmente (lutein in zeaksantin) ter resveratrol. 
• Kapsula je oblikovana tako, da se enostavno zaužije, v enem dnevnem odmerku. 
• Sodobna formula odraža spoznanja objavljenih študij, npr. CLEAR, AREDS 2, ALIENOR,…
 
Nutrof Total podpirajo številne študije, v katerih so ugotavljali koristi različnih hranljivih snovi na delovanje očesa. Formula (sestava) se poleg vsega tudi stalno izboljšuje, pri tem pa sledi zadnjim smernicam znanosti očesnega nutricionizma, tako da lahko vedno zaužijete najsodobnejše, z raziskavami podprte hranljive snovi za vaše oči.
 
Sestavine, med drugimi tudi ribje olje EPAX (podjetje, ki proizvaja najkakovostnejše omega 3 maščobne kisline) in lutein FloraGlo (molekula, popolnoma podobna tisti v naravi), so prvovrstne kakovosti, saj lahko le kot take prinašajo pričakovane koristi.

 

Kapsula s formulo Nutrof Total se jemlje enkrat dnevno pred obrokom, oblikovana pa je tako, da jo je enostavno zaužiti.
 
Nutrof Total vašim očem in celotnemu telesu zagotavlja esencialne vitamine in hranljive snovi, ki so potrebne za oster vid. To so predvsem vitamini z antioksidantnimi lastnostmi, lutein in zeaksantin, ribje olje z omega 3 maščobnimi kislinami ter pomembni minerali in resveratrol. Edinstvena formula Nutrof Total dokazano ščiti in vzdržuje zdravje vaših oči.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje