Trgovina
Vaša košarica

O nas

Sonja Marn - Lekarna Zalog je zasebna lekarna s koncesijo, ki svoje storitve ponuja od leta 2001. Koncesionarka in odgovorna oseba za izvajanje lekarniške dejavnosti v Sonja Marn - Lekarni Zalog,  ki posluje na naslovu Zaloška cesta 269 v Ljubljani, je Sonja Marn, mag. farm.

Od samega začetka se v Lekarni Zalog trudimo, da vsem našim obiskovalcem ponujamo prijazno obravnavo, strokovne nasvete o pravilni in varni uporabi zdravil in ostalih izdelkov, čim širši nabor izdelkov ter na splošno čim bolj kakovostne lekarniške storitve. Vsi magistri farmacije, zaposleni v Lekarni Zalog, redno nadgrajujemo svoje znanje na različnih strokovnih izobraževanjih ter tako skrbimo, da lahko naše obiskovalce vedno oskrbimo za najnovejšimi znanstvenimi dognanji s področja zdravja, dobrega počutja ter varne uporabe zdravil, prehranskih dopolnil in ostalih medicinskih pripomočkov.

Osnovna dejavnost Lekarne Zalog je lekarniška dejavnost, ki je po zakonu o lekarniški dejavnosti definirana kot del zdravstvene dejavnosti, ki zagotavlja preskrbo prebivalstva ter zdravstvenih zavodov in drugih organizacij z zdravili, ki se izdajajo na recept, brez recepta ter z magistralnimi zdravili. Poleg tega Lekarna Zalog izvaja tudi:

 • preskrbo s pomožnimi zdravilnimi sredstvi, ortopedskimi pripomočki in drugimi sredstvi za varovanje zdravja;
 • izdajanje veterinarskih zdravil;
 • izdelovanje in izdajanje magistralnih pripravkov;
 • svetovanje pri predpisovanju in uporabi zdravil;
 • prodaja kozmetičnih izdelkov;
 • prodaja prehranskih dopolnil in svetovanje o pravilni uporabi le-teh.

V letu 2013 smo našo dejavnost razširili tudi na medmrežje in preko spletne lekarne e-apoteka.si ponudili dostop do zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike, medicinskih pripomočkov in strokovnih nasvetov tudi tistim uporabnikom, ki jim je naša fizična lekarna preveč oddaljena, ter vsem, ki zaradi zdravstvenega stanja ali časovne stiske ne morejo osebno obiskati Lekarne Zalog. Pri izdelavi spletne lekarne e-apoteka.si smo si zadali cilj, da bo nakupovanje v spletni lekarni čim bolj podobno izkušnji pri obisku klasične lekarne.

V spletne oddelku lekarne našim obiskovalcem poleg zdravil brez recepta, ki imajo dovoljenje za promet z zdravili v Sloveniji, ponujamo tudi izredno širok nabor kozmetičnih izdelkov, izdelkov za varovanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Poleg tega pa v spletni lekarni e-apoteka.si ponujamo tudi dostop farmacevtskih nasvetov ter številne informacije in napotke s področja zdravja in lažjega obvladovanja različnih zdravstvenih stanj.

Poleg tega pa kupcem naše spletne lekarne ponujamo raznovrstne ugodnosti, akcijske cene, različne sezonske in količinske popuste, ugodno in hitro dostavo naročenih izdelkov ter prijazne načine plačila.

Kljub vsemu trudu, ki smo ga vložili v izdelavo spletne lekarne, pa vam tistega pristnega vonja po lekarni zaenkrat še ne znamo pričarati.

Sonja Marn - Lekarna Zalog in naši spletni podružnici e-apoteka.si se za vas trudijo:

 • Sonja Marn, mag. farm., ustanoviteljica in koncesionarka ter odgovorna oseba za opravljanje lekarniške dejavnosti;
 • Mateja Rahne, mag. farm., farmacevt receptar;
 • Jana Gorjanc, mag. farm., farmacevt receptar;
 • Anže Marn, dipl. ekon, vodja spletne prodaje.

Vsem našim uporabnikom želimo, da vam bo nakupovanje v spletni lekarni e-apoteka.si v veselje!

 

Zakonska podlaga za opravljanje lekarniške dejavnosti v Sonja Marn - Lekarna Zalog ter spletni lekarni e-apoteka.si:

 • Zakon o lekarniški dejavnosti (št.: 520-01/91-1/9);
 • Zakon o zdravilih (št.: 001-22-38/06);
 • Pravilnik o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Ur.list 86/20008 z dne 05,09,2008);
 • Odločba o vpisu Sonje Marn, mag. farm., v register zasebnih zdravstvenih delavcev št.: 501-122/98 z dne: 06.07.2000 pri Ministrstvu za zdravje;
 • Odločba o podelitvi koncesije za opravljanje lekarniške dejavnosti Sonji Marn, mag. farm., št.: 502-38/98 z dne 08.06.2000 Mestne občine Ljubljana;
 • Odločba o verifikaciji Lekarne Zalog št.: 1600-101/2011-2 z dne 01.09.2011, izdana pri Ministrstvu za zdravje;
 • Zakon o avtorskih in podobnih pravicah ( Ur.list 17/2007).\
 • Marn Sonja - Lekarna Zalog JE davčni zavezanec. Davčna številka SI15506975. 
 • Matična številka: 146018800


Fotografije, besedila in ostali materiali v spletni lekarni e-apoteka.si  so avtorsko zaščiteni in jih ščiti Zakon o avtorskih in podobnih pravicah( Ur.list. 17/2009). Kopiranje fotografij, besedil in ostalih materialov iz spletne lekarne e-apoteka.si ni dovoljeno in bo preganjano v skladu z Zakonom o avtorskih in podobnih pravicah.

E-apoteka.si je izključno spletna trgovina in ni uvoznik ali zastopnik izdelkov, ki so na prodaj v spletni trgovini. V kolikor so pri določenem izdelku objavljeni elementi določene blagovne znamke (ime, logotip, slike, povezave na zunanje strani in podobno), je le-to  namenjeno samo in izključno informiranju uporabnika spletne lekarne e-apoteka.si o določenem izdelku ali blagovni znamki.

Spletna lekarna e-apoteka.si .  Vse pravice so pridržane.