Trgovina
Vaša košarica

OCUflash, kapljice za oko

OCUflash, kapljice za oko Oči, leče in očala
OCUflash, kapljice za oko
OCUflash® je izotonična, puferirana raztopina za oko z dodatkom izvlečka smetlike (Euphrasia officinalis). Namenjena je izpiranju ali vkapljanju v ..
Izbrano pakiranje:
10ml
Proizvajalec: Unidus
8.32€
Brez DDV: 6.82€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem draženje (praskanje), srbenje in občutek prisotnosti tujka v očesu
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside smetlika, izpiranje, draženje, tujek, srbenje, nega, protivnetno

OCUflash® je izotonična, puferirana raztopina za oko z dodatkom izvlečka smetlike (Euphrasia officinalis). Namenjena je izpiranju ali vkapljanju v oči. Izvleček smetlike (Euphrasia officinalis) deluje protivnetno in adstringentno.  OCUflash® je najboljši kolirij (kapljice za oči) za odstranjevanje tujk iz očes. Brez posvetovanja z zdravnikom ga lahko uporabljate le za enostavno, kratkotrajno izpiranje, tako da ga vkapate v oči ali kot obkladek na vekah. Izdelek se uporablja v primeru nelagodja v očesu, kot so pekoči občutek, draženje (praskanje), srbenje in občutek prisotnosti tujka v očesu.

 OCUflash® je idealen za uporabo v naslednjih primerih: za izpiranje očesa po tonometriji in gonioskopiji, za izpiranje očesa zaradi odstranitve tujkov, prahu  in klorirane vode, za izpiranje ostankov fluoresceina, za izpiranje sluzastih in gnojnih izcedkov, za izpiranje očesa po nošenju trdih kontaktnih leč, kot prva pomoč po rahlem poškodovanju očesne veznice in oči s kislinami in lugi, kot podporno sredstvo pri nekaterih, zlasti neinfekcioznih vnetjih očesne veznice, in kroničnih vnetjih
očesne veznice, kot ustrezna raztopina za odstranjevanje kozmetičnih sredstev v okolici očesa (veka, trepalnice). OCUflash® lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci. Po varnosti je izdelek primeren za novorojenčke, dojenčke, noseče in doječe matere. 

Eno ali dve kapljici vkapljati v veznično vrečko očesa (oči) 1 do 4-krat na dan. Ob izpiranju tujka iz očesa vkapljate raztopino tako dolgo, dokler tujek ni odstranjen. 
 
Pomožne snovi: benzalkonijev klorid, dinatrijev edetat dihidrat, kalijev klorid, magnezijev klorid heksahidrat, polisorbat 80, tinktura iz smetlike, boraks, natrijev hidroksid, voda za injekcije. 
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje