Trgovina
Vaša košarica

OCUhyl C kapljice za oko

OCUhyl C kapljice za oko Oči, leče in očala
OCUhyl C kapljice za oko
OCUhyl C kapljice za oko so sterilne kapljice za oko z vlažilnim, pomirjajočim inmazalnim učinkom, namenjene negi posebno občutljivih oči. Zaradi vseb..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Unidus
8.40€
Brez DDV: 6.89€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemobčutljive oči, suhe oči, draženje, srbečica
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženka, otroci
Ključne besidevlaženje, umetne solze, občutljive oči, suhe oči, draženje, srbečica
OCUhyl C kapljice za oko so sterilne kapljice za oko z vlažilnim, pomirjajočim inmazalnim učinkom, namenjene negi posebno občutljivih oči. Zaradi vsebnosti hialuronske kisline (naravna snov, ki se nahaja v očesu in drugih delih telesa) kapljice nudijo takojšnje olajšanje in dolgotrajno udobje pri suhih, pekočih ali  utrujenih očeh. Kapljice za oko OCUhyl C so obogatene z dodatkom  naravnega izvlečka ognjiča, ki ima zaščitni, protivnetni in regeneracijski učinek na epitel očesa. OCUhyl C ne vsebuje konzervansov in antimikrobnih dodatkov, zato so primerne tudi za  ljudi z občutljivimi očmi ter za uporabnike kontaktnih leč. OCUhyl C lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci. 
 

OCUhyl C se uporablja kot podporna terapija ob pomanjkanju naravnih solz, za ublažitev pekočega občutka, draženja, srbenja in občutka prisotnosti tujka v očesu. OCUhyl C lahko uporabljate med nošenjem kontaktnih leč.  Eno kapljico vkapati v veznično vrečko očesa (oči) 1 do 3-krat na dan, vendar je mogoča pogostejša uporaba. 

1 ml raztopine vsebuje 1,2 mg natrijevega hialuronata. Pomožne snovi: izvleček ognjiča, natrijev klorid, kalijev klorid, kalcijev klorid dihidrat, magnezijev klorid heksahidrat, natrijev acetat trihidrat, natrijev citrat, voda za injekcije.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C. Ne shranjujte v hladilniku in ne zamrzujte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Raztopine ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, k je naveden na ovojnini. Odprto plastenko je treba porabiti v 3 mesecih. Ne uporabljajte raztopine po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na nalepki ali škatli poleg ikone za peščeno uro. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zadnji dan navedenega meseca.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje