Trgovina
Vaša košarica

Ohropax Multi, čepki za ušesa z vrvico A2

Ohropax Multi, čepki za ušesa z vrvico A2 Pripomočki in zaščita
Ohropax Multi, čepki za ušesa z vrvico A2
Ohropax Multi, čepki za ušesa z vrvico A2 so praktični in vsestransko uporabni pri krajši izpostavljenosti hrupu. Uporabite jih lahko pri delu v delav..
Izbrano pakiranje:
2 čepka
Proizvajalec: Ohropax
5.77€
Brez DDV: 4.73€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikačepki
Mesto uporabeušesa
Simptom/Problemhrup
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidehrup, zaščita, vrvico, plastična masa, ohropax
Ohropax Multi, čepki za ušesa z vrvico A2 so praktični in vsestransko uporabni pri krajši izpostavljenosti hrupu. Uporabite jih lahko pri delu v delavnici, na delovnem mestu, pri poslušanju glasne glasbe in podobno.

Čepki so anatomsko oblikovani. Izdelani so iz prijetne in mehke umetne snovi, z zračnimi lamelami ob strani. V notranjosti čepka je paličica, s pomočjo katere čepek lažje vstavite in odstranite iz ušesa. S priročnim trakom si čepka lahko namestite okoli vratu in ju imate vedno na dosegu roke. Čepke lahko uporabite večkrat. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Z eno roko preprimite glavo in uho potegnite nekoliko navzgor. Z drugo roko čepek vstavite v zunanji del sluhovoda. Pomagajte si s paličico. Če delate v okolju, ki je zelo obremenjeno s hrupom, pred uporabo preverite primernost čepkov Ohropax Multi. Upoštevajte navedene vrednosti protihrupne zaščite in varnostna opozorila.

Vsebina: 1 par čepkov v priročni plastični embalaži

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje