Trgovina
Vaša košarica

Ohropax Soft, ušesni čepki A10

Ohropax Soft, ušesni čepki A10 Pripomočki in zaščita
Ohropax Soft, ušesni čepki A10
Ohropax Soft, ušesni čepki A10 so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Čepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta nji..
Izbrano pakiranje:
10 čepkov
Proizvajalec: Ohropax
3.65€
Brez DDV: 2.99€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikačepki
Mesto uporabeušesa
Simptom/Problemhrup
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezaščita, hrup,mehka pena, sluhovod, kopanje

Ohropax Soft, ušesni čepki A10 so narejeni iz mehke pene, ki nudi dober oprijem v sluhovodu. Čepki so že predoblikovani v konusno obliko, zato sta njihova uporaba in prileganje sluhovodu toliko lažja.

Čepki so lepo gnetljivi in nudijo dobro zaščito pred hrupom. Če želimo sluhovod zaščititi pred vodo, so bolj primerni Ohropax voščeni ušesni čepki ali pa Ohropax volneni ušesni čepki za tuširanje.

Čepek med prsti »posvaljkajte« in ga vstavite v zunanji del sluhovoda in nežno pritisnite – pozor, ne pregloboko. Držite približno 30 sekund, tako da se čepek lahko prilagodi obliki vašega sluhovoda. Opravljeno! Čepke Ohropax Soft lahko uporabljate večkrat, t.j. do 3x. Priporočamo, da jih po uporabi operete v mlačni vodi z dodatkom blage milnice in posušite.

Na zunanji ovojnini so navedene vrednosti protihrupne zaščite pri različnih jakostih zvoka iz okolice in različnih zvočnih frekvencah.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje