Trgovina
Vaša košarica

Optive, kapljice za oči

Optive, kapljice za oči Kozmetika
Optive, kapljice za oči
Optive, kapljice za oči je edinstvena formula z dvojnim delovanjem zagotavlja dolgotrajno udobje. OPTIVE™ namaže površino očesa in navlaži površino ce..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Allergan
13.08€
Brez DDV: 10.72€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tekočina
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem suhe oči, utrujene oči
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside umetne solze, higiena, potovanje, umivanje,suhe oči, utrujene oči
Optive, kapljice za oči je edinstvena formula z dvojnim delovanjem zagotavlja dolgotrajno udobje. OPTIVE™ namaže površino očesa in navlaži površino celic v očesu s ponovno vzpostavitvijo naravnega osmotskega ravnotežja. Raztopina OPTIVE™ je primerna za uporabnike vseh vrst kontaktnih leč
Po potrebi vkapajte v oko 1 ali 2 kapljici. 

OPTIVE™ je večodmerna, sterilna raztopina, ki vsebuje natrijevo karboksimetilcelulozo in glicerin levokarnitin in eritriol ter konzervans PURITE®, ki na očesu razpade v naravne sestavine solz. 

Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Ne pogoltnite raztopine. Da bi se izognili okužbi, se ne dotikajte vrha plastenke in se izogibajte neposrednega stika z očesom. Plastenko po uporabi nemudoma tesno zaprite. Vso preostalo raztopino zavrzite 6 mesecev po odprtju. Ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ne uporabljajte, če je pred prvo uporabo poškodovana zaporka. Upoštevajte 5 minutne presledke med uporabo očesnih izdelkov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje