Trgovina
Vaša košarica

Optive Plus, kapljice za oči

Optive Plus, kapljice za oči Pripomočki in zaščita
Optive Plus, kapljice za oči
Optive Plus, kapljice za oči imajo edinstveno trojno delovanje, ki zagotavlja dolgotrajno udobje. Optive Plus vlaži povšino očesa in celice zrkla tako..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Allergan
15.69€
Brez DDV: 12.86€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemvnetje, draženje, rdečica
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezaščita,vnetje, draženje, rdečica, umetne solze

Optive Plus, kapljice za oči imajo edinstveno trojno delovanje, ki zagotavlja dolgotrajno udobje. Optive Plus vlaži povšino očesa in celice zrkla tako, da obnavlja osmotsko ravnotežje, hkrati pa ščiti naravne solze in jih krepi z lipidi. Optive Plus kapljice vsebujejo konzervans Purite, ki kapljice razgradi na komponente naravnih solz.Optive Plus je primerna za uporabnike z blažjo do srednje hudimi težavami s suhim očesom.

V oko po potrebi kanite 1 ali 2 kapljici.

Sestava: natrijeva karboksimetil celuloza 0,5%, glicerin 1,0%, ricinusovo olje 0,25%, polisorbat 80 0,5%, levokarnitin 0,25%, eritritol 0,25% in konzervans Purite 0,01%.

Raztopine ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino izdelka. Raztopine ne smete zaužiti. Vrh kapalnega vsebnika naj ne pride v stik z nobeno površino. Izogibajte se tudi neposrednemu stiku z očesom, ker bi lahko tako kontaminirali raztopino ali poškodovano oko. Takoj po uporabi plastenko tesno zaprite. Morebitno preostalo raztopino zavrzite 6 mesecev po prvem odprtju. Raztopine ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na izdelku. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Plastenke ne uporabljajte, če je pred prvo uporabo pečat zaščitne zaporke na vratu plastenke poškodovan. Raztopine ne uporabljajte, če spremeni barvo. Upoštevajte 5 minutne presledke med uporabo različnih očesnih izdelkov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje