Trgovina
Vaša košarica

PARO M43, srednje trda zobna ščetka s podaljšano glavo

PARO M43, srednje trda zobna ščetka s podaljšano glavo Pripomočki in zaščita
PARO M43, srednje trda zobna ščetka s podaljšano glavo
PARO M43, srednje trda zobna ščetka s podaljšano glavo za neobčutljive dlesni. Na podaljšani glavi ščetke je v štirih vrsticah nameščenih 43 snopov ..
Izbrano pakiranje:
1 ščetka
Proizvajalec: Burts bees
4.86€
Brez DDV: 3.99€
  • Zaloga: Na zalogi

PARO M43, srednje trda zobna ščetka s podaljšano glavo za neobčutljive dlesni. Na podaljšani glavi ščetke je v štirih vrsticah nameščenih 43 snopov ščetin. Predvsem za osebe, ki raje uporabljajo večje ščetke. Ščetke so različnih, pestrih barv.

PATENTIRANA POSEBNOST: Na konec ročaja je mogoče namestiti katerokoli zamenljivo medzobno ščetko paro® ISOLA-F ali ISOLA-3STAR, ki se uporablja za masažo dlesni, čiščenje težko dostopnih ali medzobnih prostorov. 
 
VEČ: 
- Mehke in zaobljene najlonske ščetine visoke kakovosti.
- Glava ščetke je podaljšana, kar je primerno predvsem za osebe, ki raje uporabljajo večje ščetke.
- Edinstveni dolg ter ozek ergonomsko oblikovan ročaj diamantne oblike zagotavlja ustrezni položaj, oprijem in vodenje ščetke paro®.
- Ščetke so različnih, pestrih barv.
- Ščetka učinkovito odstrani obloge na zobeh, zlasti na stiku zoba z dlesnijo, kjer se najbolj nabirajo, ob tem pa ostane zelo nežna do dlesni in jih ščiti. 
- Na konec ergonomsko oblikovanega ročaja je mogoče namestiti katerokoli zamenljivo medzobno ščetko paro® ISOLA-F ali ISOLA-3STAR, ki se uporablja za masažo dlesni, čiščenje težko dostopnih prostorov ali čiščenje medzobnih prostorov.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje