Trgovina
Vaša košarica

PARO S39, mehka zobna ščetka

PARO S39, mehka zobna ščetka Pripomočki in zaščita
PARO S39, mehka zobna ščetka
PARO S39, mehka zobna ščetka ščetka za občutljive dlesni. Na glavi ščetke je v petih vrsticah nameščenih 39 izredno mehkih snopov ščetin. Ščetke so ..
Izbrano pakiranje:
1 ščetka
Proizvajalec: Burts bees
5.19€
Brez DDV: 4.25€
  • Zaloga: Na zalogi

PARO S39, mehka zobna ščetka ščetka za občutljive dlesni. Na glavi ščetke je v petih vrsticah nameščenih 39 izredno mehkih snopov ščetin. Ščetke so različnih, pestrih barv.

PATENTIRANA POSEBNOST: Na konec ročaja je mogoče namestiti katerokoli zamenljivo medzobno ščetko paro® ISOLA-F ali ISOLA-3STAR, ki se uporablja za masažo dlesni, čiščenje težko dostopnih ali medzobnih prostorov. 
 
VEČ: 
- Mehke in zaobljene najlonske ščetine visoke kakovosti.
- Gostota ščetin je natančno preračunana tako, da se ščetka pod tekočo vodo dobro izpere in posuši.
- Majhna, kompaktna glava ter ozek vrat ščetke omogočata enostavno čiščenje tudi najtežje dostopnih prostorov ustne votline.
- Ščetka učinkovito odstrani obloge na zobeh, zlasti na stiku zoba z dlesnijo, kjer se najbolj nabirajo, ob tem pa ostane zelo nežna do dlesni in jih ščiti. 
- Edinstveni dolg ter ozek ergonomsko oblikovan ročaj diamantne oblike zagotavlja ustrezni položaj, oprijem in vodenje ščetke paro®.
- Ščetke so različnih, pestrih barv.
- Na konec ergonomsko oblikovanega ročaja je mogoče namestiti katerokoli zamenljivo medzobno ščetko paro® ISOLA-F ali ISOLA-3STAR, ki se uporablja za masažo dlesni, čiščenje težko dostopnih prostorov ali čiščenje medzobnih prostorov.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje