Trgovina
Vaša košarica

Parodontax Classic, zobna pasta

Parodontax Classic, zobna pasta Pripomočki in zaščita
Parodontax Classic, zobna pasta
Parodontax Classic, zobna pasta Zdrave dlesni ne krvavijo. Če opazite sledi krvi med tem, ko ščetkate ali nitkate svoje zobe, je to znak, da imate tež..
Izbrano pakiranje:
75 ml
Proizvajalec: GlaxoSmithKline
6.14€
Brez DDV: 5.03€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika zobna pasta
Mesto uporabe usta, dlesni, zobje
Simptom/Problem karies, zobne obloge, vnetje dlesni
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside higiena, nega, čiščenje,karies, zobne obloge, vnetje dlesni
Parodontax Classic, zobna pasta 

Zdrave dlesni ne krvavijo. Če opazite sledi krvi med tem, ko ščetkate ali nitkate svoje zobe, je to znak, da imate težave z dlesnimi. V kolikor se temu ne posvetimo, to lahko vodi do slabega zadaha, pordelih in otečenih dlesni in skozi čas umik dlesni ter nazadnje izgube zob. Zobna pasta parodontax klinično dokazano pomaga ustaviti ter preprečiti krvavenje dlesni. Zobna pasta parodontax je posebej zasnovana, da fizično odstrani vzrok krvavenja dlesni s tem, da targetira nakopičene bakterije v liniji dlesni tako, da pomaga zatesniti prostor med zobmi in dlesnimi. Zobno pasto uporabljajte redno, dvakrat na dan, da pomagate ustaviti in preprečiti krvavenje dlesni.

NAVODILA ZA UPORABO:

Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izognite požiranju in izpljunite.


SESTAVINE:
Sodium Bicarbonate 67% w/w, Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, CI 77491
OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI:

Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Izdelek ni primeren za otroke do dvanajstega leta starosti, razen po navodilu
zobozdravnika ali zdravnika. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Če se simptomi ne izboljšajo ali če imajo otroci krvaveče dlesni, se posvetujte z zobozdravnikom. Izdelek ne vsebuje fluorida. V primeru redne uporabe se posvetujte z zobozdravnikom. Proizvajalcu, pristojnemu organu in farmacevtu ali zobozdravniku sporočite kakršen koli neželen dogodek ali stranske učinke izdelka. Konci embalaže morajo biti prilepljeni. Ne uporabljajte, če je pakiranje odprto.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje