Trgovina
Vaša košarica

Pediasure čokolada

Pediasure čokolada Prehrana in dopolnila
Pediasure čokolada
Popolna, uravnotežena hrana za otroke Priporočljivo pri: zastoju v rasti, podhranjenosti, kroničnih boleznih, ki zahtevajo prehransko podporo, akut..
Izbrano pakiranje:
200 ml
Proizvajalec: Abbott
2.21€
Brez DDV: 2.02€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika napitek
Simptom/Problem dieta, apetit
Ciljna skupina otroci
Ključne beside hrana

Popolna, uravnotežena hrana za otroke Priporočljivo pri: zastoju v rasti, podhranjenosti, kroničnih boleznih, ki zahtevajo prehransko podporo, akutnih stanjih (poškodbe, opekline...), pripravi za zahtevnejše kirurške posege in okrevanje po njih, povečanih potrebah po energiji, pomanjkanju apetita pri sicer zdravih, neješčih otrocih. Lastnosti: je dietetično živilo za prehrano otrok v starosti 1 –10 let, težkih 8 – 30 kg, sestava je prilagojena potrebam rastočega otroka, vsebuje 28 vitaminov, mineralov in elementov v sledovih, ne vsebuje glutena, laktoza je prisotna v sledovih. Okus: čokolada

Sestava: beljakovine 11,1%, ogljikovi hidrati 44,4%, maščobe 44,5%, energijska vrednost 1 kcal/ml, embalaža tetrapak z 200 ml hrane. 

Odmerjanje: kot dodatek k redni hrani: 2 do 3 na dan, kot edini vir hrane: glede na kalorijske potrebe, ni priporočljiv kot nadomestilo za mleko pri otrocih z galaktozemijo, uporablja se peroralno ali po sondi (stomi), ni za parenteralno uporabo.   Pred uporabo preberite priloženo navodilo!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje