Trgovina
Vaša košarica

Pel1n, ekstrakt sladkega pelina

Pel1n, ekstrakt sladkega pelina Prehrana in dopolnila
Pel1n, ekstrakt sladkega pelina
Pel1n, ekstrakt sladkega pelina je prehransko dopolnilo proizvedeno iz skrbno vzgojenega slovenskega sladkega pelina in vsebuje vse snovi, ki jih najd..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Herbify
29.09€
Brez DDV: 26.57€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem prehlad, gripa, glivična obolenja, menstruacija, povišana telesna temperatura
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside vitamin E, prehlad, gripa, glivična obolenja, menstruacija, povišana telesna temperatura, pelin

Pel1n, ekstrakt sladkega pelina je prehransko dopolnilo proizvedeno iz skrbno vzgojenega slovenskega sladkega pelina in vsebuje vse snovi, ki jih najdemo v rastlini ter ne vsebuje alkohola. Kakovost izdelkov Pel1n je pred prodajo preverjena v analiznih laboratorijih Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano in Fakultete za farmacijo. Kvantificirani CO2 ekstrakt sladkega pelina.

Ekstrakt sladkega pelina je pridobljen po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik), ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo tiste snovi, ki so za organizem koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola. Ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina).

Nosilno olje za ekstrakt sladkega pelina je izbrano zelo pozorno. 100-% sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline ima nevtralen vonj in okus, podobno sestavo maščobnih kislin kot  oljčno olje, je prejemnik znaka varovalnih živil, ki označuje živila, ki so po merilih Svetovne zdravstvene organizacije koristna za človekovo zdravje in je naravni vir vitamina E.

Odmerjanje: Priporočeni odmerek je ena kapalka (en stisk kapalke – napolni se malo čez polovico – 0,7 ml) 2 do 4 krat dnevno na prazen želodec (najmanj eno uro pred jedjo ali dve uri po jedi). Priporočena kura pri kroničnih stanjih so tri stekleničke zapored, nato en mesec premora in potem ponovno tri stekleničke zapored, mesec premora in tako naprej.


Sestavine: Kvantificirani CO2 ekstrakt lista in cvetnega brsta sladkega pelina. En odmerek oziroma kapalka (0,7 ml) vsebuje 6,3-8,5 mg kvantificiranega CO2 ekstrakta lista sladkega pelina (Artemisia annua L.) (ekvivalentno 150-200 mg posušenega lista sladkega pelina), ki ustreza 2,5-3,4 mg artemizinina. 100-% jedilno rafinirano sončnično olje z visoko vsebnostjo oleinske kisline in vitamina E.

Primerno za vegetarijance in vegane. Ne vsebuje dodanega sladkorja. Ne vsebuje glutena. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov ali drugih dodatkov. Ne vsebuje alergenov.

Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike. Prehransko dopolnilo ni namenjeno preprečevanju ali zdravljenju bolezni in bolezenskih stanj. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje