Trgovina
Vaša košarica

Pernaton gel, 250 ml

Pernaton gel, 250 ml Pripomočki in zaščita
Pernaton gel, 250 ml
Pernaton gel, 250 ml je izdelan v skladu s strogimi standardi kakovosti, vsebuje edinstvene naravne hranljive in blagodejne snovi iz morja. Njihova gl..
Izbrano pakiranje:
250 ml
Proizvajalec: Doetsch grether
20.86€
Brez DDV: 17.10€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe sklepi
Simptom/Problem bolečina, artritis, poškodbe, revma
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženske, otroci, diabetiki
Ključne beside šport, sklepi, poškodba, revma, artritis, nega, vlažo
Pernaton gel, 250 ml je izdelan v skladu s strogimi standardi kakovosti, vsebuje edinstvene naravne hranljive in blagodejne snovi iz morja. Njihova glavna sestavina je perna ekstrakt, pridobljen iz zelenoustne školjke (Perna canaliculus). Perna ekstrakt je bogat z GAG (glikozaminoglikani), ki so pomemben gradnik tkiv v telesu. GAG pomagajo povečevati prožnost tkiva, prenos hranilnih snovi v celice in odstranjevati odpadne snovi iz njih, s čimer pomagajo pospeševati telesu lastno sposobnost obnavljanja tkiva in celic. Količina GAG, ki je dosegljiva celicam, je izjemno pomembna za funkcionalno in mladostno tkivo. 

Zaradi vsebnosti mentola ob vtiranju Pernaton® Gel a v kožo občutimo takojšnje blagodejno hlajenje. Masaža in vsebnost dodanih eteričnih olj pospešujejo prekrvavitev, kar daje prijeten občutek toplote, v tkivu se poveča pretok krvi, spodbudi se presnova in pospeši proces obnavljanja. Vitalne snovi iz morja oskrbujejo vezivno tkivo s potrebnimi hranilnimi snovmi.  Pernaton® Gel lahko uporabljamo večkrat na dan tudi daljše časovno obdobje.

Dva do tri odmerke gela nežno vtrite na želeno mesto: zatilje, ramena, hrbet, komolec, laket, roke, kolena, noge ali stopala. Športniki uporabljajo Pernaton® Gel pred ogrevanjem za pripravo na športne napore in pospešitev prekrvavitve, po športni aktivnosti pa za hitro sprostitev in boljšo regeneracijo.

Sestavine: Aqua, Isopropyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Tromethamine, Carbomer, Mussel Extract, Glycosaminoglycans, Pinus Silvestris, Rosmarinus Officinalis, Eucalyptus Globulus, Citrus Limonum, Citrus Aurantium Dulcis, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cross-polymer, Limonene, Linalool, Citral

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje