Trgovina
Vaša košarica

Phytocolor 9 zelo svetla blond barva

Phytocolor 9 zelo svetla blond barva Kozmetika
Phytocolor 9 zelo svetla blond barva
Phytocolor 9 zelo svetla blond barva je obstojna barva za lase z rastlinskimi pigmenti. Barve so testirane pod dermatološim nadzorom. Ne vsebujejo r..
Izbrano pakiranje:
125 ml
Proizvajalec: Phyto
18.37€
Brez DDV: 15.06€
  • Zaloga: Na zalogi

Phytocolor 9 zelo svetla blond barva je obstojna barva za lase z rastlinskimi pigmenti. Barve so testirane pod dermatološim nadzorom. Ne vsebujejo resorcinola in parabenov.

Vsebina pakiranja: krema za barvanje las - tuba, 40 ml. Razvijalec barve v embalaži z aplikatorjem, 60 ml. Balzam za nego po barvanju, v vrečki 12 ml. Zaščitne rokavice in navodila za uporabo.
 
Obstojna barva na rastlinski osnovi v 100 % prekrije sive lase že od prvega barvanja. Kremasta tekstura in praktična uporaba. Z lahkoto se nanaša in nudi naravno, živo in obstojno barvo las. Glavne sestavine: 57-60 % rastlinskih pigmentov (indijski les, brazilski les, plezajoča lakota, barvilna košeničica, Coreopsis) in esencialno olje pomarančnih cvetov, ki globinsko hranijo lase in nudijo sijaj. UV filtri ščitijo intenziteto barve las.
Kremo za barvanje lahko uporabljate na 4-5 tednov. Če uporabljate kremo prvič za dolge ali zelo bujne lase, priporočamo nanos dveh izdelkov za barvanje. Za izvrstne rezultate barvanja se priporoča uporaba na zdravih laseh. Če imate trajno skodrane lase, počakajte 2 tedna, preden uporabite kremo za barvanje las. Sledi kreme na koži obrišite s palčkami za ušesa, namočenimi v vodi in milu.
 
Zelo enostavna priprava: Nataknite rokavice in se čez ramena ogrnite s staro brisačo, da zaščitite oblačila. Odprite embalažo z aplikatorjem. Odprite tubo s kremo za barvanje, tako da jo prebodete s hrbtno stranjo njenega pokrovčka. Iztisnite vsebino tube v embalažo z aplikatorjem. Zaprite embalažo in jo dobro pretresite, da se sestavine zmešajo v homogeno zmes. S škarjami odrežite konico aplikatorja. Barvo uporabite takoj po pripravi mešanice (na suhe in neoprane lase).
 
Prva uporaba za nebarvane lase: Nanesite pripravljeno mešanico pri lasnem korenu. Pomagajte si s aplikatorjem embalaže, s katero nanašajte barvo po vzporednih linijah po lasišču. Dobro vtrite kremo po celotnem lasišču ter po laseh. Pustite delovati 30 minut. Dodajte na lasišče malo mlačne vode in rahlo vmasirajte, da se tvori emulzija. Dobro izperite z mlačno vodo, dokler ni izprana voda brezbarvna. Dodatno umivanje s šamponom ni potrebno. Nanesite zaščitno nego po barvanju na celotne lase in vmasirajte. Temeljito izperite.
 
Uporaba na barvanih laseh: Nanesite pripravljeno mešanico pri lasnem korenu. Pomagajte si z aplikatorjem embalaže, s katero nanašajte barvo po vzporednih linijah po lasišču. Dobro vtrite kremo na lasišče. Pustite delovati 20 minut. Nanesite kremo po celotni dolžini las, tudi na konice. Pustite delovati 10 minut. Dodajte na lasišče malo mlačne vode in rahlo vmasirajte, da se tvori emulzija. Dobro izperite z mlačno vodo, dokler ni izprana voda brezbarvna. Dodatno umivanje s šamponom ni potrebno. Nanesite zaščitno nego po barvanju na celotne lase in vmasirajte. Temeljito izperite.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje