Trgovina
Vaša košarica

Piiloset BioDrop MD sprej za suho oko in veke

Piiloset BioDrop MD sprej za suho oko in veke Pripomočki in zaščita
Piiloset BioDrop MD sprej za suho oko in veke
Piiloset BioDrop MD sprej za suho oko in veke izboljša kakovost solznega filma in preprečuje njegovo prehitro izhlapevanje. Njen vlažilni učinek temel..
Izbrano pakiranje:
17 ml
Proizvajalec: Finnsusp
14.12€
Brez DDV: 11.58€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabeveke
Simptom/Problemsuhe oči in veke
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidevlaženje, suhe oči in veke, naravne učinkovine, solzni film, brez konzervansov

Piiloset BioDrop MD sprej za suho oko in veke izboljša kakovost solznega filma in preprečuje njegovo prehitro izhlapevanje. Njen vlažilni učinek temelji na inovativni in edinstveni kombinaciji naravnih učinkovin: na olju iz senen rakitovca in hialuronatu. Težave s suhimi očmi nastanejo zaradi različnih sprememb v sestavi solznega filma, ki povzročijo, da vodna faza solznega filma izhlapi prehitro. Hialuronat zadržuje vlago in maže površino očesa, olje semen rakitovca pa okrepi lipidno plast solznega filma. z vsakim mežikom se namreč majhna količina BioDrop MD spreja razporedi po očesni površini, okrepi lipidno plast solznega filma in s tem preprečuje prehitro izhlapevanje vode. Vlažilni učinek nastopi hitro in traja dolgo. 

Olje semen rakitovca (hippophae) - okrepi lipidno plast solznega filma, ki ščiti oko pred izsuševanjem. Vsebuje antioksidacijske komponente, ki ščitijo očesno površino in kožo vek pred poškodbami celic in pospešujejo njihovo regeneracijo. Študije so pokazale tudi protivnetni učinek olja semen rakitovca.

Hialuronat - Izboljša sposobnost zadrževanja vode v solznem filmu in hkrati lubricira oko. Preprečuje poškodbe celic in vlaži okoliško kožo.

Vsebuje še glicerol in emulgatorje v citratno-boratnem pufru. Ne vsebuje konzervansov in alkohola ter ne vsebuje snovi živalskega izvora. 

Olje semen rakitovca lajša simptome suhega očesa, izboljša strukturo solznega filma in vlaži sluznico. Njegove naravne antioksidantne komponente ščitijo celice na očesni površini in koži pred poškodbami ter pospešijo njihovo celjenje. Olje semen rakitovca je bogato z omega maščobnimi kislinami -3, -6 in -9 ter vitaminom E in A, ki so pomembni za zdravje očesa in kože vek. V študijah se je pokazalo, da ima ob topi kalni uporabi olje semen rakitovca protivnetni učinek in kaže pozitivne učinke na vlažnost kože in sluznic. Hialuronat ščiti oči pred celičnimi poškodbami in ohranja sestavo solznega filma, s tem da zadržuje vlago in lubricira površino očesa.

Piiloset BioDrop MD sprej popršimo na zaprte veke iz razdalje 25 cm. Poseben razpršilni sistem poskrbi, da je popršek enakomerno razporejen po vekah.

Razpršilnik omogoča 360 stopinjsko aplikacijo.  Lahko ga uporabljamo obrnjenega navzdol ali v ležečem položaju, kar je bistvena prednost, kadar uporabljamo sprej na drugih osebah. Lahko ga uporabljate tudi, če ste naličeni, oz. če uporabljate druge izdelke za nego okolice očesa. Primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč. 


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje