Trgovina
Vaša košarica

Piiloset OneStep, sistem z vodikovim peroksidom - 100 ml

Piiloset OneStep, sistem z vodikovim peroksidom - 100 ml Pripomočki in zaščita
Piiloset OneStep, sistem z vodikovim peroksidom - 100 ml
Piiloset OneStep, sistem z vodikovim peroksidom - 100 ml brez konzervansov za čiščenje, razkuževanje in nevtraliziranje vseh kontaktnih leč. Piiloset ..
Izbrano pakiranje:
100 ml
Proizvajalec: Optimed
10.31€
Brez DDV: 8.45€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika raztopina, tekočina
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem kontaktne leče
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside razkuževanje, kontaktne leče, čiščenje, brez konzervansov, vodikov peroksid

Piiloset OneStep, sistem z vodikovim peroksidom - 100 ml brez konzervansov za čiščenje, razkuževanje in nevtraliziranje vseh kontaktnih leč. Piiloset OneStep je enostaven in učinkovit sistem za razkuževanje vseh vrst kontaktnih leč. Njegova superiorna učinkovitost temelji na kombinaciji razkuževalne 3% raztopine vodikovega peroksida in posebej zasnovane OneStep posodice za kontaktne leče. Temeljito očiščene kontaktne leče ostanejo navlažene dlje časa in so hkrati udobnejše za uporabo. 

Ker je OnseStep popolnoma brez konzervansov, je odlična dezinfekcijska metoda za ljudi z zelo občutljivimi očmi. Priporočamo ga ljudem, ki potrebujejo resnično temeljito očiščene kontaktne leče.

OneStep raztopino moramo vedno uporabljati s priloženo OneStep posodico za kontaktne leče. Medtem, ko vodikov peroksid razkuži in očisti kontaktne leče, vgrajen nevtralizacijski bubble disk pretvori vodikov peroksid v kisik in vodo. Proces traja 6 ur. Razkužene kontaktne leče lahko pred vstavljanjem v oči ali tekom dneva po potrebi dodatno speremo s Piiloset SAL fiziološko raztopino ali s Piiloset BioTwin  večnamensko raztopino. Pred uporabo OneStep raztopine skrbno preberite navodila za uporabo. 

Sestava: 3% vodikov peroksid (H2O2), EDTA, PVP v fiziloški raztopini puferirani s fosfanim pufrom. 

Uporabno 2 meseca po odprtju. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje