Trgovina
Vaša košarica

PikaZoo, podloga za mucke in manjše kužke - Small

PikaZoo, podloga za mucke in manjše kužke - Small Za živali
PikaZoo, podloga za mucke in manjše kužke - Small
PikaZoo, podloga za mucke in manjše kužke - Small Z navajanjem mladičkov na podlogo poskrbite, da opravljajo potrebo na podlogo in jim tako pomagat..
Izbrano pakiranje:
30 podlog
Proizvajalec: Tosama
7.69€
Brez DDV: 6.31€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika podloge
Mesto uporabe dom
Simptom/Problem navajanje na čistočo
Ciljna skupina za živali, psi, mačke
Ključne beside navajanje na čistočo, mokrenje, podloga, pikazoo, psi, mački

PikaZoo, podloga za mucke in manjše kužke - Small Z navajanjem mladičkov na podlogo poskrbite, da opravljajo potrebo na podlogo in jim tako pomagate, da lažje ostanejo čisti. Visoko absorpcijska sposobnost podloge in njena vodoodporna zaporna folija preprečujeta razlitje tekočine na tla ali na drugo površino. Primerno za zaščito površin in navajanje mladičkov na čistočo.

UPORABA: Podlogo postavite na določeno mesto in pasjega ali mačjega mladička učite, kje opravi potrebo. Ko to naredi, ga pohvalite. Tako bo vedel, da je naredil prav. Podloge preprečujejo širjenje neprijetnega vonja pasjega ali mačjega urina. Uporabljate jih lahko tudi kot zaščito tal, sedežnih garnitur, ležišča, prenosne kletke, avto-sedežev, ali jih pogrnete na tla za zaščito živali v zimskem času, ko so tla hladnejša. S tem preprečujete prezgodnjo inkontinenco vašega štirinožnega prijatelja. Manjše ali večje podloge lahko uporabljate tudi za navajanje mladičkov na čistočo, podloge so primerne tudi za goneče pasje in mačje samičke, ki so v obdobju brejosti ali času kotenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje