Trgovina
Vaša košarica

PikaZoo, podloga za velike hišne ljubljenčke - Large

PikaZoo, podloga za velike hišne ljubljenčke - Large Za živali
PikaZoo, podloga za velike hišne ljubljenčke - Large
PikaZoo, podloga za velike hišne ljubljenčke - Large za navajanje hišnih živali na čistočo, za dneve, ko ste odsotni dlje časa ali ne morete peljat..
Izbrano pakiranje:
30 podlog
Proizvajalec: Tosama
11.68€
Brez DDV: 9.57€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapodloge
Mesto uporabedom
Simptom/Problemnavajanje na čistočo
Ciljna skupinaza živali, psi, mačke
Ključne besidenavajanje na čistočo, mokrenje, podloga, pikazoo, psi, mački

PikaZoo, podloga za velike hišne ljubljenčke - Large za navajanje hišnih živali na čistočo, za dneve, ko ste odsotni dlje časa ali ne morete peljati svojega ljubljenčka na sprehod. Visoko absorpcijska sposobnost podloge in njena vodoodporna zaporna folija preprečujeta razlitje tekočine na tla ali na drugo površino. Primerno za zaščito površin, navajanje hišnih živali na čistočo, goneče pasje in mačje samičke.

UPORABA: Podlogo postavite na določeno mesto in pasjega ali mačjega mladička učite, kje opravi potrebo. Ko to naredi, ga pohvalite, tako bo vedel, da je naredil prav. Podloge preprečujejo širjenje neprijetnega vonja pasjega ali mačjega urina. Uporabljate jih lahko tudi kot zaščito tal, sedežnih garnitur, ležišča, prenosne kletke, avto-sedežev, ali jih pogrnete na tla za zaščito živali v zimskem času, ko so tla hladnejša. S tem preprečujete prezgodnjo inkontinenco vašega štirinožnega prijatelja. Manjše ali večje podloge lahko uporabljate tudi za navajanje mladičkov na čistočo, podloge so primerne tudi za goneče pasje in mačje samičke, ki so v obdobju brejosti ali času kotenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje