Trgovina
Vaša košarica

Powersept N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam

Powersept N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam Pripomočki in zaščita
Powersept N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam
Powersept N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam pršilo, 200 ml je tekoče dezinfekcijsko sredstvo na bazi vodikovega peroksida in učinkovita rešit..
Izbrano pakiranje:
200 ml + aplikator
Proizvajalec: Powersept
28.28€
Brez DDV: 23.18€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pršilo, tekočina
Mesto uporabe nohti, noge, roke
Simptom/Problem glivice
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne beside glivice, tekočina, pršilka, vodikov peroksid, mikroorganizmi, tkivo, noht

Powersept N1, dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam pršilo, 200 ml je tekoče dezinfekcijsko sredstvo na bazi vodikovega peroksida in učinkovita rešitev za glivice, saj glivice preverjeno v 99,99% uniči.

Lastnosti:

  • plastenka s pršilko
  • dodan poseben aplikator za natančen nanos pod nohtom,
  • z izdelkom učinkovito razkužite tudi nogavice, obutev in pribor za nego nohtov,
  • primeren za uporabo kjerkoli na koži,
  • švicarska formula, domača proizvodnja.
  • Tekočine ni potrebno izpirati in brisati, samo poškropite in pustite, da se posuši. Če so na nohtih glivice oz. drugo žarišče okužbe, se bo po nanosu razstopine pojavila bela pena.

Običajno dezinfekcijska sredstva vsebujejo samo eno učinkovino in je zato njihova učinkovitost omejena na določeno področje, hkrati pa niso univerzalno varna za ljudi in okolje. Za Powersept pa velja ravno nasprotno, saj vodikov peroksid, s pomožnimi snovmi, sprošča zelo reaktivne proste radikale, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma. Mikroorganizme uničuje tako, da se veže na njihovo celično membrano in jo raztrga, veže pa se tudi na encime in povzroči denaturacijo ter tako onesposobi energetski vir celice.

Powersept je namenjem začetnim, površinskim in lažjim oblikam glivičnega obolenja, kjer še ni prišlo do odstopanja nohta od podnohtnega tkiva.

  • Noge, prste ali druga žarišča glivic na telesu temeljite operite z vodo in še bolj temeljito obrišite. Svetujemo vam, da prizadeta mesta po tuširanju ali umivanju vedno posušite s sušilcem za lase, da je mesto, ki je okuženo z glivicami, popolnoma suho.
  • Sredstvo razpršite po stopalu in prstih pa tudi med prsti, na, med in ob nohtih ter kjerkoli na koži imate glivice. Pustite delovati in počakajte, da se posuši. Ne brišite, samo pustite, da odteče in se posuši. Na žarišču okužbe se bo po nanosu raztopine verjetno pojavila bela pena. Na mestih, kjer se močno peni, izperite in postopek ponovite. Postopek ponavljajte 2x dnevno, vsaj 14 dni, najbolje zjutraj in zvečer. Opazujte prizadeta mesta in po potrebi mesta, kjer se močno peni, ponovno poškropite. Powersept tudi dobro utrite v predele okoli nohta. V naslednjih tednih sledite postopku celjenja in obnove nohta, Powersept pa preventivno nanašajte na prizadeta mesta še enkrat dnevno, dokler se popolnoma ne znebite glivic oziroma izpraznite stekleničke. Če boste opazili, da se na določenem mestu glivice ponavljajo, morate celoten postopek ponoviti.
  • Po postopku, ko se vam mesto, kamor ste razpršili tekočino, posuši, si obujte sveže oprane, dezinficirane ali prekuhane nogavice. Svetujemo vam, da stare copate zavržete ali pa jih natančno razkužite s Powerseptom – popršite po notranji strani copata in počakajte, da se posuši.  

V kolikor se niste v celoti znebili glivic, imate večjo okužbo (globinsko/površinsko), niste dezinficirali vse obutve, imate močno zadebeljen ali razpokan noht, potem nadaljujete z uničevanjem glivic z izdelkom Powersept proti glivicam, saj komplet vsebuje 200 ml tekočine, priložen pa je tudi aplikator za nanos pod nohtom in okoli njega. Količina bo zadoščala tudi za dezinficiranje obutve in za preventivo.

Sestava: 1,5% vodikov peroksid, 1,5% pomožnih snovi, ki vodikov peroksid po patentirani švicarski formuli stabilizirajo, okrepijo in mu podaljšajo rok uporabe. Izdelek ni mutagen ali karcenogen.

Hranite v tesno zaprti posodi na prezračevanem mestu. Uporabnik mora oddati prazno embalažo in ostanke neporabljenega izdelka pooblaščenemu zbiralcu odpadkov.

Razvrstitev v skladu z Uredbo (ES) št. 1272/2008 (CLP): V skladu s predpisi proizvod ni razvrščen kot nevaren.

Označevanje v skladu z Uredbo (ES) št. 1272/2008 [CLP]:

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov in odpadne embalaže.

Posebna opozorila: Posebne nevarnosti niso znane ali pričakovane.

Druge nevarnosti: Ni podatkov.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje