FidiAlin Plus, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Fidimed
Oblika kapsule
Mesto uporabe srce in ožilje
Simptom/Problem ateroskleroza , srčno-žilne bolezni
Ciljna skupina starejši , odrasli , ženske , moški
Ključne beside česen , lecitin , vitamin E , ožilje , srce , antioksidant

7.24 €7.24
Redna cena €7.46 Prihranek €0.22

FidiAlin Plus, kapsule so prehransko dopolnilo z oljnim ekstraktom česna, vitaminom E in lecitinom. Vsebujejo kakovostno česnovo olje s standardizirano vsebnostjo alicina; so brez neprijetnega vonja. Česen je zelo učinkovit pri preprečevanju in zdravljenju srčno-žilnih bolezni. Znižuje krvni tlak in holesterol, ima protimikrobne ter antimikotične učinke. Dodana sta lecitin in lovilec prostih radikalov vitamin E. Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. FidiAlin Plus kapsule ne povzročajo želodčnih težav, saj je ovojnica kapsul odporna na želodčno kislino.

1 kapsula  FidiAlin Plus z bogato vsebnostjo česnovega olja (400 mg) nadomesti 1g svežega česna.

Svetujemo, da zaužijete 1 do 3 kapsule na dan vsaj pol ure pred jedjo in z nekaj tekočine. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.


Ena kapsula vsebuje: 400 mg oljnega ekstrakta čebulice česna, 10 mg vitamina E in 100 mg lecitina (zmes fosfolipidov), ki je eden od glavnih sestavin celičnih membran. 

Sestavine: Oljni ekstrakt česna, ovojnica: želatina, voda, emulgator: sojin lecitin, sredstvo za glaziranje: šelak, (RRR)-α tokoferol, mlečna maščoba, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol.

*PDV-v odstotkih priporočenega dnevnega vnosa za odrasle

 Sestavine:

V 3 kapsulah

*PDV

Oljni ekstrakt čebulice česna (2,4:1)

1200 mg

-

Vitamin E

30 mg

250%

Lecitin

300 mg

-


Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek shranjujte pri temperaturi do 25˚C, zaščiten pred vlago in svetlobo.

Uživanje česnovih dodatkov odsvetujemo v tednu dni pred operativnim posegom in po njem. Česnovih dodatkov naj ne uživajo ljudje na antikoagulativni terapiji z varfarinom (to je zdravilo, ki zmanjšuje strjevanje krvi in vam ga predpiše zdravnik).


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki