Ostalo

Ostalo

Irigator, čistilna klizma

Irigator, čistilna klizma


€9.23 Brez Davka: €7.57

Irigator, čistilna klizma je higiensko, praktično, enostavno za uporabo, idealno za potovanja. Irigator vsebuje vrečko, kamor nalijemo vodo, cevke in ..

Yes, aplikatorji na vodni osnovi

Yes, aplikatorji na vodni osnovi


€20.28 Brez Davka: €16.63

Yes, aplikatorji na vodni osnovi je diskreten in praktičen način apliciranja potrebne količine lubrikanta na pravo mesto. Priporočamo damam, k..

Colloidium Keratolityticum, dermalna raztopina

Colloidium Keratolityticum, dermalna raztopina vsebuje mlečno in salicilno kislino, ki razkrajata oroženelo kožo. Obenem delujeta antiseptično, saj z ..

Tena Lady Mini, predloge

Tena Lady Mini, predloge


€5.14 Brez Davka: €4.70

Tena Lady Mini, predloge s sistemom DryZone nudijo TROJNO zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Namenjene so posebej za rah..

Caya, gel za diafragme

Caya, gel za diafragme


€12.43 Brez Davka: €11.35

Caya, gel za diafragme je kontracepcijski gel, ki se uporablja skupaj z diafragmo iz silikona ali naravnega lateksa. Gel vsebuje viskozno celulozo,..

Baby Foot nogavice za odstranjevanje odmrle kože

Baby Foot je japonski gel za odmrlo kožo na stopalih v posebnih nogavicah. Gel vsebuje 17 naravnih izvlečkov z visoko sposobnostjo vlaženja, ki poma..

Fitormil gel

Fitormil gel


€8.85 Brez Davka: €7.25

Fitormil gel uporabimo pri zmanjšanem izločanju vaginalne sluzi še zlasti v obdobju perimenopavze in menopavze ter pri suhosti zunanjega spolovila, ki..

Nupo mešalec (shaker)

Nupo mešalec (shaker)


€3.00 Brez Davka: €2.46

Nupo mešalec (shaker)  je nepogrešljiv pripomoček za pripravo izvrstnih Nupo dietnih juh ali Nupo dietnih napitkov. Posebna mrežica pod pokrovčkom ..

Baby Check Plus, nosečniški test

Baby Check Plus, nosečniški test


€3.75 Brez Davka: €3.43

Baby Check Plus, nosečniški test je test za ugotavljanje nosečnosti. Zazna prisotnost hCG hormona že od 25 IU/mg urina.Je več kot 99 % zanesljiv že..

Masculan Type2, 10 kondomi

Masculan Type2, 10 kondomi


€3.34 Brez Davka: €3.05

Masculan Type2, 10 kondomov z drobnozrnatimi izrastki na površini nudi dodatno stimulacijo za ženske. Izdelani iz naravnega lateksa v skladu z ne..

Masculan Type 3, 10 kondomi

Masculan Type 3, 10 kondomi


€3.92 Brez Davka: €3.58

Masculan Type 3, 10 kondomov z drobnozrnato površino in narebreno konico za dodatno stimulacijo in prijeten občutek obeh partnerjev. Izdelani iz ..

Omarica za prvo pomoč

Omarica za prvo pomoč


€74.46 Brez Davka: €61.03

Omarica za prvo pomoč vsebuje osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči poškodovancev na delovnem mestu. Omarica za prvo pomoč je izdelana iz kakov..