Trgovina
Vaša košarica

Pro-Visio Forte, s sladilom

Pro-Visio Forte, s sladilom Oči, leče in očala
Pro-Visio Forte, s sladilom
Zlasti je priporočljivo za starejše za preprečitev izgube vida, ki nastane zaradi starostne degeneracije makule (retine). Izdelek je namenjen tudi o..
Izbrano pakiranje:
30 tablet
Proizvajalec: Unidus
9.85€
Brez DDV: 8.99€
  • Zaloga: Na zalogi
Zlasti je priporočljivo za starejše za preprečitev izgube vida, ki nastane zaradi starostne degeneracije makule (retine). Izdelek je namenjen tudi osobam katerih oči so utrujene zaradi pretiranega gledanja televizije in dela z računalnikom ali nočne vožnje. Lahko se priporoči po operaciji sive mrene, za okrepljeno zaščito oči pred močno svetlobo, ki prihaja v oko skozi umetne intraokularne leče. Izdelek lahko jemljejo tudi diabetiki. 
 

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje 10 mg luteina, 0,5 mg zeaksantina, 5 mg izvlečka borovnice, 50 µg selena in 15 mg vitamina E. 

Vzeti eno tableto na dan. Tableta se ne sme pogoltniti, vendar jo je potrebno počasi stopiti v ustih, pri čemer se bo občutil okus sveže borovnice. Za dosego želenih rezultatov se priporoča dolgotrajna uporaba izdelka. Niso poročali o toksičnih odmerkih. Pro-Visio Forte se lahko jemlje skupaj z drugimi zdravili, saj ni znanega medsebojnega delovanja. Za doseganje zadostne količine hranil v telesu se priporoča vsaj tri mesečna uporaba. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje