Trgovina
Vaša košarica

Proculin, raztopina za nego leč

Proculin, raztopina za nego leč Pripomočki in zaščita
Proculin, raztopina za nego leč
Proculin Lens raztopina za leče je večnamenska raztopina za leče s hialuronsko kislino, ki zagotavlja celovito nego vseh vrst kontaktnih leč. Neguj..
Izbrano pakiranje:
400 ml
Proizvajalec: Alkaloid
10.91€
Brez DDV: 8.94€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika leče, raztopina
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem čiščenje

Proculin Lens raztopina za leče je večnamenska raztopina za leče s hialuronsko kislino, ki zagotavlja celovito nego vseh vrst kontaktnih leč. Neguje tudi silikonske leče s hidrogelom in je primerna za posameznike z občutljivimi in suhimi očmi.Proculin Lens raztopino za nego leč uporabljamo za čiščenje, razkuževanje, izpiranje, vlaženje, ter shranjevanje. Hialuronska kislina v raztopini Proculin tvori na lečah vlažilni film, ki preprečuje draženje oči tudi ob daljši uporabi leč.Priložena je tudi antibakterijska škatlica za leče s srebrovimi ioni.

Sterilna izotonična raztopina s pH 7,2 vsebuje: poliheksametilen bigvanid (0,0001 %), Mirapol A15, natrijev edetat, polimer metiloksirana in natrijev hialuronat (0,025 %).

Uporaba:Pred uporabo roke dobro umijte in osušite. Vsako lečo odstranite, jo položite na dlan in z raztopino nežno očistite z obeh strani. Leči položite v škatlico, prelijte z raztopino ter škatlico zaprite. Za dezinfekcijo leče pustite v raztopini vsaj štiri ure ali še bolje preko noči.Pred uporabo leč škatlico nežno pretresite. Leči sta pripravljeni za uporabo. Raztopino odlijte in škatlico zaprite.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje