Trgovina
Vaša košarica

Recugel, gel za oči

Recugel, gel za oči Kozmetika
Recugel, gel za oči
Recugel, gel za oči daje osvežujoč občutek in ima pomirjajoč učinek na vaše oči. Izboljša vlaženje površine očesnega zrkla v primeru pojava suhih oči,..
Izbrano pakiranje:
10 g
Proizvajalec: Bausch and lomb
5.56€
Brez DDV: 5.08€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem srbečica, vnetje, draženje, suhe oči
Ciljna skupina odrasli, moški, ženske, starejši, otroci
Ključne beside oči, gel, srbečica, vnetje, poškodba, vlaženje
Recugel, gel za oči daje osvežujoč občutek in ima pomirjajoč učinek na vaše oči. Izboljša vlaženje površine očesnega zrkla v primeru pojava suhih oči, pekočega občutka ali utrujenih oči, ki nastanejo npr. zaradi daljšega gledanja televizije ali pri daljšem delu z računalnikom, v prostorih s sistemi ogrevanja na topli zrak ali v klimatiziranih prostorih.

Recugel vsebuje dekspantenol za zaščito zdravih oči. Dekspantenol uvrščamo v skupino vitaminov B.

Tubo držite navpično nad očesom in nežno odmaknite spodnjo veko navzdol. Z rahlim stiskom tube vkapajte eno kapljico v vsako oko. Prosimo upoštevajte, da v času uporabe držite tubo v navpičnem položaju. Izogibajte se stiku konice tube z očmi ali s prsti, da se izognete morebitni kontaminaciji gela. Po vsaki uporabi zaprite tubo z zaščitnim pokrovčkom.
Vsebina: 1 g gela za oko vsebuje 50 mg dekspantenola, karbomer, natrijev edetat, natrijev hidroksid, vodo in cetrimid kot konzervans.
Ne uporabljajte izdelka, če je tuba poškodovana. Izogibajte se stiku konice tube z očmi ali s prsti, da se izognete morebitni kontaminaciji gela. Po vsaki uporabi zaprite tubo z zaščitnim pokrovčkom. Po odprtju tube ne delite z nikomer drugim. Če hkrati uporabljate druge očesne pripravke, morate pred uporabo drugega izdelka počakati vsaj 15 minut. Pred uporabo izdelka Recugel je treba kontaktne leče odstraniti, ponovno pa se jih sme vstaviti najmanj 15 minut kasneje, sicer lahko pride do zamazanosti površine kontaktne leče. Izdelek lahko zaradi nastanka lis povzroči prehodno zameglitev vida, kar lahko vpliva na sposobnost vožnje vozil ali upravljanja s stroji. V zelo redkih primerih se lahko pojavijo preobčutljivostne reakcije. Če pride do pojava preobčutljivostnih reakcij, prenehajte z uporabo izdelka. Med nosečnostjo in dojenjem se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Medicinski pripomoček shranjujte pri temperaturi od +1 °C do +25 °C. Medicinski pripomoček zavrzite 1,5 meseca po odprtju. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo natančno preberite navodilo!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje