Trgovina
Vaša košarica

Reflustat, peroralna suspenzija - vrečke

Reflustat, peroralna suspenzija - vrečke Prehrana in dopolnila
Reflustat, peroralna suspenzija - vrečke
Reflustat, peroralna suspenzija - vrečke je medicinski pripomoček, ki vsebuje natrijev alginat in karbonate. Učinek doseže na fizikalni način. Ko izde..
Akcija se konča čez:
Dni
Ur
Min
Sek
Izbrano pakiranje:
20 x 10 ml
9.38€
10.42€
Brez DDV: 7.69€
 • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikavrečke
Mesto uporabeželodec
Simptom/Problemzgaga, prebavne motnje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezgaga, prebavne motnje, nosečnost, kašelj, kislina

Reflustat, peroralna suspenzija - vrečke je medicinski pripomoček, ki vsebuje natrijev alginat in karbonate. Učinek doseže na fizikalni način. Ko izdelek pride v stik s kislim pH v želodcu, natrijev alginat (naravni polimer, pridobljen iz rjavih alg) tvori gel. Medtem karbonati sprostijo ogljikov dioksid, ki omogoči gelu, da se dvigne in tvori čep, ki predstavlja fizično pregrado, le-ta pa prepreči refluks (dviganje) želodčnega soka v požiralnik. Poleg tega natrijev hidrogenkarbonat pomaga zniževati kislost v želodcu. Reflustat lajša simptome gastroezofagealnega refluksa kot so zgaga, zgaga med nosečnostjo, dviganje kisline, refluksnega ezofagitisa, prebavnih motenj, kašlja ter razdraženega grla in žrela.

 • Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 1 do 2 vrečici po glavnem obroku in pred spanjem. Jemljite naravnost iz vrečice v usta. Pred uporabo dobro pretresite.
 • Otroci do 12 let: uporabljajte le po posvetu z zdravnikom. 

Sestavine: Prečiščena voda, natrijev alginat, natrijev hidrogenkarbonat, natrijev karbonat, kalcijev karbonat, aroma, poliakrilna kislina, natrijev propilparahidroksibenzoat, natrijev metilparahidroksibenzoat, natrijev saharin. Brez glutena. Brez laktoze.

 • Ne uporabljajte izdelka Reflustat v primeru hude okvare ledvic.
 • Ne uporabljajte izdelka v primeru alergije na katero koli sestavino v izdelku.
 • Če med uporabo izdelka opazite neželeni učinek, prekinite z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.
 • Izdelek lahko moti absorpcijo zdravil, ki jih jemljete skozi usta. Posvetujte se s svojim zdravnikom, v kolikor jemljete druga zdravila ali druge izdelke za peroralno uporabo. V vsakem primeru je treba med jemanjem izdelka Reflustat in ostalih proizvodov upoštevati dve urni časovni razmak
 • Če se simptomi ne izboljšajo po 7 dneh uporabe, se posvetujte z zdravnikom.
 • Izdelek lahko izzove napenjanje. Uporaba izdelka skladno z navodili zmanjšuje verjetnost pojava napenjanja.
 • Vsaka vrečica izdelka Reflustat (10 ml) vsebuje majhne količine natrija 98,23 mg (4,27 mmol) in kalcija 32 mg (0,8 mmol). Prosimo, da se posvetujete z zdravnikom o jemanju izdelka, če imate dieto z omejenim vnosom soli, npr. pri nekaterih primerih povišanega krvnega pritiska, bolezni srca, okvarjene funkcije ledvic ali jeter, v primeru hiperkalciemije, ledvične kalcinoze in če imate ledvične kamne, ki vsebujejo kalcij.
 • V primeru nosečnosti in dojenja se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.
 • Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje