Trgovina
Vaša košarica

Refresh contacts, kapljice za oči

Refresh contacts, kapljice za oči Pripomočki in zaščita
Refresh contacts, kapljice za oči
Refresh contacts, kapljice za oči z raztopino, ki vsebuje konzervans.Ta pod vplivom svetlobnih žarkov razpade na sestavine naravnih solz (te so Na,..
Izbrano pakiranje:
15 ml
Proizvajalec: Allergan
6.46€
Brez DDV: 5.30€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabeoči
Simptom/Problemvnetje, draženje, rdečica
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidezaščita, suhe oči, vnetje, draženje, rdečica, vlaženje, nega

Refresh contacts, kapljice za oči z raztopino, ki vsebuje konzervans.Ta pod vplivom svetlobnih žarkov razpade na sestavine naravnih solz (te so Na, Cl in voda, ter minerale, ki jih ostale umetne solze ne vsebujejo, to so Ca, Mg in K). To pomeni, da v oko preide raztopina identična naravnim solzam in brez konzervansa. Zaradi vsebnosti lubrikanta CMC (karboksi metil celuloze) kapljice nudijo dolgotrajno udobje. Vkapavajo se lahko večkrat dnevno ali po potrebi.Zaradi omenjenih lastnosti so primerne tako za nosilce vseh vrst kontaktih leč kot tudi tiste, ki leče ne nosijo oziroma vse, ki imajo težave s suhim očesom (so občutljivi na klor, cvetni prah, po laserskih operacijah,…). Rok uporabe po prvem odprtju je 90 dni.  

V prizadeto oko vkapajte 1 ali 2 kapljici. Uporabljajte v skladu z navodili. Ni potrebno odstraniti leč. Za dodatno udobje vkapajte 1 ali 2 kapljici na vsako lečo preden jo vstavite v oko.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje