Trgovina
Vaša košarica

SENSIVIT®, kapljice za oko

SENSIVIT®, kapljice za oko Oči, leče in očala
SENSIVIT®, kapljice za oko
SENSIVIT®, kapljice za oko je izdelek z vlažilnim in pomirjajočim učinkom. Na površini očesa stabilizira vse tri plasti solza (solznega filma).  Vsebu..
Izbrano pakiranje:
10 ml
Proizvajalec: Unidus
7.97€
Brez DDV: 6.53€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe oko
Simptom/Problem suho oko, draženje, srbečica
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside kapljice, vitamin A, suho oko, vitamin E, srbečica
SENSIVIT®, kapljice za oko je izdelek z vlažilnim in pomirjajočim učinkom. Na površini očesa stabilizira vse tri plasti solza (solznega filma).  Vsebuje natrijev karmelozat, ki zaradi svojih lastnosti ustvari na površini roženice in veznice začasni zaščitni sloj, ter zagotavlja potreben vlažilni učinek. 
 
Vsebuje vitamin A, ki ki prispeva k ustvarjanju notranjega, mukoznega sloja solznega filma. Skupaj z vitaminom E izboljšuje  prehranjevanje roženice in veznice. Snovi, ki jih vsebuje izdelek, prispevajo k ustvaranju zunanjega lipidnega sloja solznega filma. Na tak način sodelujejo pri zmanjševanju sušenja površine očesa, pri čem je tanka plast solz na površini očesa ali ojačana ali razdeljena v vseh treh plasteh. Na tak način je zaščitni učinek solz bistveno ohranjen. 
 

Sensivit  se uporablja za zdravljenje nezadostne proizvodnje solza, in za vse oblike sindroma suhega očesa, po priporočilu zdravnika.  Lahko se uporablja v primerih, ki zahtevajo nastanek ali okrepitev zaščitnega solznega filma na roženici in veznici očesa. 

Eno kapljico vkapati v veznično vrečko očesa (oči) 1 do 3-krat na dan. Izdelek lahko uporabljajo odrasli, mladostniki in otroci starejši od 2 let. 

Sestava: 1 ml raztopine vsebuje 3 mg natrijevega karmelozata. 
 
Pomožne snovi: polisorbat 80, hidroksipropilbetadeks, alfa-tokoferil acetat, natrijev klorid,    makrogolglicerol hidroksistearat, vitamin A, boraks, dinatrijev edetat dihidrat, benzalkonijev   klorid, voda za injekcije. 
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje