Trgovina
Vaša košarica

Sensodyne Repair Protect, zobna pasta

Sensodyne Repair   Protect, zobna pasta Pripomočki in zaščita
Sensodyne Repair Protect, zobna pasta
Sensodyne Repair & Protect, zobna pastaZobna pasta Sensodyne Repair & Protect je kalcijeva formulacija s klinično dokazanim delovanjem, ki se ponaša s..
Izbrano pakiranje:
75 ml
Proizvajalec: GlaxoSmithKline
7.46€
Brez DDV: 6.12€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika zobna pasta
Mesto uporabe dlesni, usta, zobje
Simptom/Problem zobne obloge, karies
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zaščita, nega, ustna higiena, zobne obloge, karies, čiščenje
Sensodyne Repair & Protect, zobna pasta
Zobna pasta Sensodyne Repair & Protect je kalcijeva formulacija s klinično dokazanim delovanjem, ki se ponaša s tehnologijo NOVAMIN. Globoko v notranjosti kanalčkov v zobovini pomaga pri obnovi z naravnimi gradniki zob. Blaži neprijetno občutljivost in vam pomaga uživati v življenju brez skrbi glede bolečine zaradi občutljivih zob. 

NAVODILA ZA UPORABO:

Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izognite požiranju in izpljunite. Konci embalaže morajo biti prilepljeni. Ne uporabljajte, če je pakiranje odprto. Ponovno namestite pokrovček, da proizvod ostane suh.


SESTAVINE:

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN) 5% w/w, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Silica, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene.


OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI:


Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 12 let, razen po navodilu zobozdravnika ali zdravnika. Občutljivi zobje so lahko pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Proizvajalcu, pristojnemu organu in farmacevtu ali zobozdravniku sporočite kakršen koli neželen dogodek ali stranske učinke izdelka. Vsebuje natrijev fluorid 0,315% w/w (1450 ppm fluorida).


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje