Trgovina
Vaša košarica

Sikapur Gastro gel za želodec in črevesje - 200 ml

Sikapur Gastro gel za želodec in črevesje - 200 ml Prehrana in dopolnila
Sikapur Gastro gel za želodec in črevesje - 200 ml
Sikapur Gastro gel za želodec in črevesje - 200 ml je medicinski pripomoček popolnoma naravnega mineralnega izvora, ki ga uporabniki dobro prenašajo i..
Izbrano pakiranje:
200 ml
Proizvajalec: Hübner
13.53€
Brez DDV: 12.36€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe želodec, črevesje
Simptom/Problem akutna in kronična obolenja prebavnega sistema, driska, napenjanje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside gel, prebava, črevesje, napenjanje, driska, silicijev gel
Sikapur Gastro gel za želodec in črevesje - 200 ml je medicinski pripomoček popolnoma naravnega mineralnega izvora, ki ga uporabniki dobro prenašajo in ne vsebuje dodatkov. Primeren je tudi za otroke.

Aktivna sestavina sikapur® gela za želodec in črevesje je silicijev gel (gel silicijeve kisline), spojina minerala silicija (Si) s kisikom in vodo. Posebnost silicijevega gela je njegova izredna sposobnost vezave ne samo patogenov in njihovih strupov, ampak tudi plinov. Zato lahko tudi zmanjša nadležno napenjanje. To pomeni, da se plini, patogeni in njihovi strupi vežejo v prebavnem traktu na popolnoma fizičen način in se nato po naravni poti izločijo skozi črevesje. Uporaba sikapur® gela za želodec in črevesje ublaži simptome in podpira regeneracijo razdraženega prebavnega trakta.

Za notranjo uporabo pri akutnih prebavnih težavah povezanih z bolečino v trebuhu, slabostjo, bruhanjem, napenjanjem in drisko: otroci in odrasli naj vzamejo 2 odmerni žlici gela, vsaka po 15 ml, 3-5 krat dnevno, vmešani v vodo ali čaj, med obroki in če je potrebno tik pred spanjem. Ko se akutni simptomi pomirijo, lahko še nekaj dni nadaljujete z odmerkom 1 žlico (15 ml) 3 x dnevno. Dolgotrajna uporaba do 6 tednov se priporoča ljudem s kroničnimi prebavnimi težavami kot so slabost, napihnjenost, trebušni krči, driska, bruhanje in zgaga: odrasli naj vzamejo 3 x dnevno po 1 odmerno žlico (15 ml) vmešano v vodo ali čaj na prazen želodec ali med obroki. Priporočamo trajanje terapije do 6 tednov; po 3 tednih lahko pričakujemo izboljšanje simptomov. Primerno tudi za sindrom razdražljivega črevesja.

Po navodilu zdravnika jemljite zdravila, ki vam jih je predpisal, vendar je potreben vsaj dve urni razmik pred ali po jemanju sikapur® gel za želodec in črevesje, saj lahko ta vpliva na učinkovitost zdravljenja. V primeru hujših bolečin, povišane telesne temperature ali, če se zdravljenje po treh dneh ne izkaže kot učinkovito, se prosimo posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

Aktivna sestavina: 100 ml gela vsebuje 100 ml silicijevega gela (gel silicijeve kisline) s 3,5 g silicijevega dioksida.

Shranjujte do 25 °C. Po odprtju izdelek hranite v hladilniku pri temperaturi od 4 do 8 °C in porabite v 4 tednih po odprtju. Prosimo pozorno preberite priložena navodila za uporabo. Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje