Trgovina
Vaša košarica

Sikapur Med Direct, gel za želodec in črevesje - vrečke

Sikapur Med Direct, gel za želodec in črevesje - vrečke Prehrana in dopolnila
Sikapur Med Direct, gel za želodec in črevesje - vrečke
Sikapur Med Direct, gel za želodec in črevesje - vrečke je medicinski pripomoček s čistilnim mineralnim silicijevim gelom za zdravljenje akutnih in kr..
Izbrano pakiranje:
30 x 15 ml
Proizvajalec: Hübner
15.48€
Brez DDV: 14.14€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika vrečke
Mesto uporabe črevesje, prebavila
Simptom/Problem sindrom razdražljivega črevesja, napihnjenost, slabost, bruhanje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zgaga, sindrom razdražljivega črevesja, napihnjenost, slabost, bruhanje, pomiri

Sikapur Med Direct, gel za želodec in črevesje - vrečke je medicinski pripomoček s čistilnim mineralnim silicijevim gelom za zdravljenje akutnih in kroničnih težav prebavil, tudi v primeru sindroma razdražljivega črevesja.

Aktivna sestavina izdelka Sikapur Med gel za želodec in črevesje direct je koloidni silicijev gel (gel silicijeve kisline), spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Posebnost silicijevega gela je njegova izredno visoka sposobnost vezave patogenov in njihovih strupov, ki povzročajo slabost, bruhanje, bolečine v želodcu, napenjanje in drisko. Patogeni in njihovi strupi se na popolnoma fizikalen način vežejo na silicijev gel ter se po naravni poti skozi črevesje izločijo iz telesa. Sikapur Med gel za želodec in črevesje direct ublaži simptome in podpira regeneracijo prizadetega prebavnega trakta. Ker sililcev gel poleg patogenov mase veže pline, s tem blaži tudi nadležno napenjanje. Sikapur Med gel za želodec in črevesje direct je popolnoma mineralnega izvora in ne vsebuje dodatkov. Primeren je tudi za otroke. 

Otroci in odrasli pri akutnih težavah vzemite vsebino 2 vrečk, vsaka po 15 ml 3-5 krat dnevno. 

Vsebino vrečke izpraznite direktno v usta, med obroki in, če je potrebno, tik pred spanjem. Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujete z odmerkom 1 vrečka 3 x dnevno ( 3 x 15 ml).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje