Trgovina
Vaša košarica

Sirup islandskega lišaja

Sirup islandskega lišaja Prehrana in dopolnila
Sirup islandskega lišaja
Sirup islandskega lišaja vsebuje ekstrakt islandskega lišaja. Ta vsebuje mukopolisaharidne sluzi, ki pomagajo pomiriti suh in dražeč kašelj ter grenči..
Izbrano pakiranje:
150 ml
6.49€
Brez DDV: 5.93€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika sirup
Mesto uporabe grlo, dihala, sluznica
Simptom/Problem prehlad, draženje, kašelj
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside zelišča, prehlad, kašelj, izkašljevanje, islandski lišaj
Sirup islandskega lišaja vsebuje ekstrakt islandskega lišaja. Ta vsebuje mukopolisaharidne sluzi, ki pomagajo pomiriti suh in dražeč kašelj ter grenčine, ki redčijo sluz in s tem omogočajo lažje izkašljevanje. Sirup islandskega lišaja ne vsebuje sladkorja in alkohola, zato je primeren za celotno populacijo, tako otroke kot odrasle in diabetike.

Blaži kašelj. Kašelj je posledica različnih dejavnikov. Je neprijeten in izčrpuje telo. Islandski lišaj vsebuje snovi, ki obložijo in zaščitijo mukozno membrano. Na ta način zmanjšujejo suhost in draženje ter blažijo kašelj in hripavost.


Odrasli in otroci, starejši od 7 let: 1 mala žlica  sirupa 3- do 4-krat na dan.

Otroci od 1 do 7 let: 1/2  male žlice sirupa 3- do 4-krat na dan.

Suhi ekstrakt islandskega lišaja (Lichen islandicus L.); Voda, sorbitol, propilenglikol, kalijev sorbat (E202), citronska kislina(E330); aroma. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje