Multi-Gyn Compresses, zaščitne blazinice

Kratek opis
Blagovna znamka BioClin
Oblika komprese
Mesto uporabe spolovilo
Simptom/Problem hemoroidi , draženje , srbečiča , oteklina , vnetje , okužba
Ciljna skupina starejši , ženska , nosečnice , otroci
Ključne beside higiena , intima , umivanje , komprese , vnetje , okužba , nosečnice , hemoroidi , okužba

10.09 €10.09
Redna cena €10.40 Prihranek €0.31

Multi-Gyn Compresses, zaščitne blazinice se lahko uporabljajo pri težavah, kot so razdraženost, osip, pretegnjeno tkivo, ranjena koža ali hemoroidi. So idealni med nosečnostjo in po porodu.

Neposredno olajšanje pri težavah v zunanjem analnem in intimnem področju
  • Blažilen učinek pri poškodbah tkiva, srbenju in razdraženosti
  • Zmanjšujejo otekline in preprečujejo infekcije
  • Podpirajo naraven proces celjenja
  • So idealni med nosečnostjo in po porodu
Multi-Gyn Compresses so izdelane tako, da v kar največji meri blažijo težave zunanjega intimnega predela vulve (nožnične odprtine), sramnih ustnic in zadnjika. Vsaka kompresa je prepojena z bioaktivnim gelom. To je naravni gel, izdelan iz patentiranega 2QR-kompleksa, ki blokira razvoj bakterij in preprečuje okužbe. Zunanji del blazinice je obložen s tanko plastjo plastike. Tako se ustvarijo optimalni pogoji za naravni potek celjenja. Gel ne pušča madežev na perilu. Kompreso namestimo na intimni (nožnični in analni) predel, kjer oblikuje mehko zaščitno blazinico.

Multi-Gyn Compresses so idealne za preprečevanje in odpravljanje manjših težav na tkivu, kot so draženje, izpuščaji, raztegnjeno tkivo, manjše poškodbe, fisure in hemoroidi. Izdelek je izjemno učinkovit, varen in naraven. Zato je še posebno primeren za lajšanje težav med nosečnostjo in po porodu. Multi-Gyn Compresses so medicinski pripomoček razreda 1, registriran v Evropi. 

Multi-Gyn Compresses lahko uporabljate tako pogosto, kot želite, in sicer vsakič ko začutite ali želite preprečiti neugodje na zunanjem vaginalnem in analnem predelu, kot so srbenje, občutljivost, draženje ali otekline. Multi-Gyn Compresses so idealne za preprečevanje vnetja in spodbujajo naravni proces celjenja manjših poškodb na tkivu. Odprite vrečko, razprite kompreso in prepojeno stran namestite na prizadeti predel. Kompreso lahko pustite delovati tako dolgo, kot želite, oziroma najmanj 10 minut. Postopek ponovite najmanj dvakrat dnevno, dokler težave ne ponehajo. Da bi  kompresa ostala na želenem mestu, je priporočljiva uporaba tesno oprijemajočega spodnjega perila.

Sestavine: Aloe Barbadensis Extract, Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Laureth-9, Oleth-20, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanol, Lactic Acid, Aldioxa, Escin, Capryl Glycol, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer* 2QR * patentirani bioaktivni polisaharidi, EP 1 323 738 A1, WO 03/055918


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki