Clearblue Digital, test ovolucije

Kratek opis
Blagovna znamka Clearblue
Mesto uporabe urin
Simptom/Problem nosečnost
Ciljna skupina starejši , odrasli , ženske , otroci
Ključne beside test , nosečnost

27.06 €27.06
Redna cena €27.90 Prihranek €0.84

Clearblue Digital, test ovolucije  deluje tako, da zazna povečanje (dvig) ravni luteinizirajočega hormona (LH) v vašem urinu. Nenaden dvig ravni LH se zgodi približno 24–36 ur pred sprostitvijo jajčeca iz jajčnikov. Ta proces je znan kot ovulacija. Najbolj plodni ste na dan, ko se zazna nenadni dvig ravni LH, in naslednji dan. Vaša 2 najbolj plodna dneva se začneta takrat, ko se zazna nenaden dvig LH. Če imate v teh 48 urah spolne odnose, bodo vaše možnosti za zanositev kar največje.

Kdaj začeti s testiranjem

Da bi ugotovili dolžino cikla, štejte dan pričetka menstruacije (prvi dan polne krvavitve) kot dan 1. nato pa nadaljujte s štetjem do dne, preden se začne naslednja menstruacija. To število dni je dolžina vašega cikla. Če ne poznate običajne dolžine cikla, priporočamo, da počakajte vsaj en menstrualni cikel in si zabeležite dolžino tega cikla, preden uporabite test. Če se dolžina cikla spreminja za več kot 3 dni, uporabite najkrajši cikel, ki ste ga imeli v zadnjih 6 mesecih, da ugotovite, kdaj morate začeti s testiranjem. 

Če želite začeti s testiranjem, ne da bi poznali dolžino vašega cikla, priporočamo, da začnete na 10. dan. Vendar pa lahko zamudite nenadni dvig LH, ker ste s testiranjem začeli prehitro ali prepozno. Testirate lahko kadarkoli v dnevu, vendar pa je dobro, da to počnete vsak dan ob približno istem času. Za večino žensk je najbolj priročno, da to storijo zjutraj. Pomembno je, da vsaj 4 ure pred testiranjem ne urinirate, pred testiranjem pa tudi ne zaužijte preveč tekočin.


  • Ko ste pripravljeni na testiranje ... Vzemite testno paličico iz zaščitne folije.Takoj jo uporabite. Preden na testno paličico nanesete urin, jo morate vstaviti v držalo. Upoštevajte spodnje korake.
  • Odstranite pokrovček.  Poiščite rožnato puščico na testni paličici.
  • Sestavite test:  Poiščite rožnato puščico na držalu testa. Poravnajte rožnati puščici. Vstavite testno paličico v držalo, dokler ne klikne in se prikaže simbol test pripravljen. Ne uporabljajte, dokler se ne pojavi simbol test pripravljen.Ko se pojavi simbol test pripravljen, test izvedite takoj. Če se simbol test pripravljen ne pojavi ALI če izgine, izvrzite testno paličico in jo previdno znova vstavite.
  • Opravite test: Ko je na zaslonu prikazan simbol test pripravljen ... Lahko testirate neposredno v curku urina. Postavite absorbirni del za jemanje vzorcev tako, da kaže navzdol, v curek urina za 5–7 sekund. Pazite, da se držalo testa ne zmoči.
  • Počakajte: Absorbirni del za jemanje vzorcev naj kaže navzdol ali pa ga položite na ravno podlago. Med testiranjem nikdar ne držite testa tako, da bi absorbirni del za jemanje vzorcev kazal navzgor. Simbol test pripravljen bo začel utripati po 20–40 sekundah, da nakaže, da test deluje.  NE IZVRZITE TESTNE PALIČICE. Znova namestite pokrovček.
  • Oglejte si rezultat: Po 3 minutah bo na zaslonu prikazan rezultat. Ko odčitate rezultat, MORATE pritisniti gumb za izmet in odstraniti testno paličico. Rezultat testa lahko odčitate samo na zaslonu držala testa. Rezultatov testa ne morete odčitati iz črtic na testni paličici. Rezultat bo na zaslonu ostal 8 minut. Če je testna paličica še vedno vstavljena in je zaslon prazen, izvrzite testno paličico. Rezultat se bo znova pojavil za 2 minuti. Uporabljene testne paličice ne vstavljajte znova. Odvrzite testno paličico skupaj z običajnimi gospodinjskimi odpadki. Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki