Tena Lady Extra Standard, predloge

Kratek opis
Blagovna znamka Tena
Simptom/Problem uriniranje
Ciljna skupina ženske , odrasli , starejši
Ključne beside pripomoček , zaščita

9.72 €9.72
Redna cena €10.97 Prihranek €1.25

Tena Lady Extra Standard, predloge so mehke in anatomsko oblikovane predloge za občutek popolne zaščite. Te udobne predloge odlikuje izjemno hitra in visoka vpojnost. Tako vam zagotavljajo takojšen občutek suhosti in zaščite.

Vložki Tena Lady s sistemom Odour Control preprečujejo nastanek neprijetnega vonja po amoniaku, za več diskretnosti in dostojanstva. Jedro Dry Fast Core nudi najučinkovitejšo zaščito pred iztekanje. Vložek vsebuje izjemno vpojna mikro zrnca, ki nase vežejo urin in ga zadržijo. S Tena Lady ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.
 
Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajo vložki Tena Lady tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S Tena Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.
 
Vložki Tena Lady nudijo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Tena Lady vložki so prilagojeni obliki telesa in so prijetni za uporabo, zato se zlahka sprostite in uživate v prijetnejših stvareh v življenju.
 
Vložki Tena Lady imajo mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki Tena Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.
1 pakiranje vsebuje 30 predlog.
Velikost: EXTRA

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki